Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μελάνια και Ράνια: Μαζί στον Λευκό Οίκο οι πιο ωραίες γυναίκες ηγετών στον κόσμο (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια και Ράνια: Μαζί στον Λευκό Οίκο οι πιο ωραίες γυναίκες ηγετών στον κόσμο (pics-vid)

Μετά την φρικτή επίθεση με τοξικά αέρια στη Συρία, ο πρόεδρος της Αμερικής προειδοποίησε πως οι ΗΠΑ θα αναλάβουν δράση. Κατά την επίσημη επίσκεψη του βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β’ και της συζύγου του, Ράνιας στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ  δήλωσε πως πλέον νιώθει την ευθύνη να δώσει λύση στην ανθρωπιστική κρίση που βάφει […]

mel1

Μετά την φρικτή επίθεση με τοξικά αέρια στη Συρία, ο πρόεδρος της Αμερικής προειδοποίησε πως οι ΗΠΑ θα αναλάβουν δράση. Κατά την επίσημη επίσκεψη του βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντάλα Β’ και της συζύγου του, Ράνιας στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ  δήλωσε πως πλέον νιώθει την ευθύνη να δώσει λύση στην ανθρωπιστική κρίση που βάφει με αίμα τη Συρία εδώ και χρόνια.

«Η στάση των ΗΠΑ απέναντι στη Δαμασκό δεν θα είναι η ίδια», είπε στη συνέντευξη Τύπου στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας την επίθεση «ειδεχθή».

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσαν οι δύο κυρίες, με τη μία να είναι πιο γοητευτική από την άλλη.

mel2

Η Μελάνια Τραμπ, που βρισκόταν δίπλα στη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, έλαμπε μέσα στο σμαραγδένιο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει.

mel3 mel4

Οι μαύρες γόβες Christian Louboutin και η λεπτή ζώνη ολοκλήρωναν το για ακόμα μία φορά εκπληκτικό στυλ της.

mel6 mel7 mel8

Η σύζυγος του Ιορδανού βασιλιά φορώντας ένα total black ντε πιες με λευκές λεπτομέρειες και λευκές γόβες έφερνε κάτι από 60’s.

Το μοναδικό «παράπτωμα» ήταν το λευκό φουλάρι που κάλυπτε όλο τον λαιμό της.

mel9 mel10

Κατά τα άλλα, Μελάνια και Ράνια, έχουν επάξια τον τίτλο των δύο ομορφότερων συζύγων ηγετών στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις