Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Mαϊμού” τεχνικός της ΔΕΗ κατάφερε να κλέψει ολόκληρη περιουσία!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Mαϊμού” τεχνικός της ΔΕΗ κατάφερε να κλέψει ολόκληρη περιουσία!

Του Πέτρου Καρσιώτη Τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής που κρατούσε σαν «κόρη οφθαλμού» όπως είπε στους αστυνομικούς μία ηλικιωμένη γυναίκα, παρέδωσε η ίδια ουσιαστικά σε «μαϊμού τεχνικό της ΔΕΗ» ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, έχασε από τον δήθεν τεχνικό το τρομακτικό ποσό των 50.000 ευρώ, χρυσές λίρες και πλήθος κοσμημάτων!!! […]

dei

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής που κρατούσε σαν «κόρη οφθαλμού» όπως είπε στους αστυνομικούς μία ηλικιωμένη γυναίκα, παρέδωσε η ίδια ουσιαστικά σε «μαϊμού τεχνικό της ΔΕΗ» ο οποίος την επισκέφθηκε στο σπίτι.

Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, έχασε από τον δήθεν τεχνικό το τρομακτικό ποσό των 50.000 ευρώ, χρυσές λίρες και πλήθος κοσμημάτων!!!

Πως όλα αυτά: Γιατί πρώτον πίστεψε ότι ήταν πραγματικός τεχνικός της υπηρεσίας και δεύτερον υπάκουσε όταν της είπε ότι επειδή «κίνδυνος… πυρκαγιάς» έπρεπε όλα τα μετρητά και τα χρυσαφικά να τα μεταφέρει έξω από το σπίτι  «για να μην καταστραφούν»!!!

Σε κάποια στιγμή ο απατεώνας έστειλε τη  γυναίκα, στην κουζίνα, δήθεν να ελέγξει ένα καλώδιο. Όταν εκείνη βγήκε, έντρομη διαπίστωσε ότι ο… τεχνικός και η περιουσία της είχαν γίνει… καπνός!!!

Από την αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 29χρονος, ο οποίος αναζητείται.

Επίσης, αναζητείται ακόμη ένας άνδρας συνεργός του 29χρονου, ο οποίος τον περίμενε έξω από το σπίτι με αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις