Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Χημικός βομβαρδισμός στην Ιντλίμπ: Δεκάδες νεκροί- Παιδιά πεθαίνουν στους δρόμους! (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Χημικός βομβαρδισμός στην Ιντλίμπ: Δεκάδες νεκροί- Παιδιά πεθαίνουν στους δρόμους! (pics-vid)

Εικόνες απόλυτης φρίκης, που δεν έχουν τελειωμό, έρχονται στη δημοσιότητα από την πόλη Ιντλίμπ της Συρίας. Ο τραγικός απολογισμός της σημερινής επίθεσης των συριακών δυνάμεων ή των ρωσικών μαχητικών με χημικά, είναι 35 νεκροί και 200 τραυματίες, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα. Το αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό δίκτυο Orient News ανέφερε πως ο αριθμός των νεκρών είναι […]

1

Εικόνες απόλυτης φρίκης, που δεν έχουν τελειωμό, έρχονται στη δημοσιότητα από την πόλη Ιντλίμπ της Συρίας.

Ο τραγικός απολογισμός της σημερινής επίθεσης των συριακών δυνάμεων ή των ρωσικών μαχητικών με χημικά, είναι 35 νεκροί και 200 τραυματίες, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα.

Το αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό δίκτυο Orient News ανέφερε πως ο αριθμός των νεκρών είναι 50 και των τραυματιών 150.

2

Άντρες, γυναίκες και μικρά παιδιά είναι σωριασμένοι στο έδαφος και παίρνουν τις τελευταίες τους ανάσες λίγο πριν τα χημικά τους αποτελειώσουν.

sir1 si2
«Ηταν σαρίν», δήλωσε ένας γιατρός που έσπευσε να βοηθήσει τους τραυματίες.

3

si3 si4 si5

Ο θάνατος των ανθρώπων προήλθε από ασφυξία, σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση, ωστόσο παραμένει άγνωστο το είδος του τοξικού αερίου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως για τη νέα επίθεση με χημικά χρησιμοποιήθηκε το νευροπαραλητικό αέριο Σαρίν. Άλλοι λένε πως για τις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν βαρέλια – βόμβες με αέριο χλωρίου.
4

syria sir8 si5 idlib idlib1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις