Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κ@λ@δάχτυλο και χοντρό επεισόδιο για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-ΠΑΟ!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ@λ@δάχτυλο και χοντρό επεισόδιο για τη διαιτησία στο ΑΕΚ-ΠΑΟ!

Σκοτωμός… έγινε μόλις τελείωσε ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟ, τον οποίο κέρδισαν οι πράσινοι με 3-2 με το γκολ του Μπεργκ στο 90ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο Παπαδόπουλος και γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ έτρεξε και χειροκρότησε ειρωνικά τον ρέφερι μπροστά του, μετά το τέλος του ματς, ενώ […]

aek-pao

Σκοτωμός… έγινε μόλις τελείωσε ο αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟ, τον οποίο κέρδισαν οι πράσινοι με 3-2 με το γκολ του Μπεργκ στο 90ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τα μόλις δύο λεπτά καθυστερήσεων που έδειξε ο Παπαδόπουλος και γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ έτρεξε και χειροκρότησε ειρωνικά τον ρέφερι μπροστά του, μετά το τέλος του ματς, ενώ οι Πράσινοι “φώναζαν” για το πέναλτι που έγινε το 1-2, αλλά και για οφσάιντ στο 2-2.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα φαίνεται να σημειώθηκε στο ΟΑΚΑ ένα σκηνικό που δεν τιμάει κανέναν. Όπως ακούστηκε στο ΟΑΚΑ, υπήρξε χοντρό επεισόδιο με τον Τάκο Κάκο, που ήταν ο παρατηρητής της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην φροντιστής της ΑΕΚ, κύριος Καρυδόπουλος, πήγε κοντά στον Κάκο για να διαμαρτυρηθεί και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ο Καρυδόπουλος, η απάντηση του Κάκου προς το μέρος του ήταν μία άσεμνη χειρονομία και συγκεκριμένα είπε ότι του έκανε κ…δάχτυλο!

Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις