Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θα κλάψει η Ελλάδα σήμερα με το Survivor: Το πιο δυνατό επεισόδιο του ριάλιτι! (vid)
LIFESTYLE

Θα κλάψει η Ελλάδα σήμερα με το Survivor: Το πιο δυνατό επεισόδιο του ριάλιτι! (vid)

Οι συνθήκες είναι δύσκολες και το φαγητό ελάχιστο. Στο ριάλιτι που έχει πάρει τα μυαλά των Ελλήνων, οι παίκτες κυριολεκτικά υποφέρουν, είτε εξαιτίας των στερήσεων σε φαγητό και υλικά αγαθά, είτε- κι αυτό είναι ακόμη πιο σκληρό- επειδή ζουν μακριά από τους αγαπημένους τους. Το κλίμα είναι συνεχώς φορτισμένο με τους παίκτες να έχουν συνέχεια […]

ntanos

Οι συνθήκες είναι δύσκολες και το φαγητό ελάχιστο.

Στο ριάλιτι που έχει πάρει τα μυαλά των Ελλήνων, οι παίκτες κυριολεκτικά υποφέρουν, είτε εξαιτίας των στερήσεων σε φαγητό και υλικά αγαθά, είτε- κι αυτό είναι ακόμη πιο σκληρό- επειδή ζουν μακριά από τους αγαπημένους τους.

Το κλίμα είναι συνεχώς φορτισμένο με τους παίκτες να έχουν συνέχεια νεύρα ή να λυγίζουν και να ξεσπούν σε κλάματα. Όσο κι αν έχουν δημιουργηθεί στενότερες σχέσεις μεταξύ κάποιων, καμία αγκαλιά δεν είναι σαν της μητέρας, σαν των δικών σου ανθρώπων.

Σήμερα, το κλάμα που θα πέσει στο Survivor θα σπαράξει τις καρδιές μας, γιατί ο λόγος είναι πραγματικά σημαντικός.

ntanos-1

Οι νικητές της χθεσινής μονομαχίας, οι “Διάσημοι”, θα έχουν το προνόμιο να αντικρίσουν και να επικοινωνήσουν για πρώτη φορά, μετά από ενάμιση μήνα τους αγαπημένους τους, την οικογένεια τους, τους δικούς τους ανθρώπους.

Η αγωνία χτυπά κόκκινο.

Θα υπάρξει αποχώρηση ή όχι;

Τα κλάματα και το ξέσπασμα της Ελισάβετ για τους συμπαίκτες της που την ψηφίζουν συνεχώς προς αποχώρηση, μήπως προαναγγέλλουν κάτι;

Στο trailer, ο Στέλιος Χανταμπάκης φαίνεται να ξεσπά σε αναφιλητά όταν βλέπει φωτογραφίες των παιδιών του. «’Αντρα μου», λέει κλαίγοντας ο Στέλιος Χανταμπάκης βλέποντας τον γιο του στην οθόνη.

Η σύζυγός του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο γιος τους, φιλάει την οθόνη της τηλεόρασης όταν βλέπει τον πατέρα του.

«Πόσο να αντέξω η μάνα;», έγραψε η Όλγα Πηλιάκη που πριν από μερικούς μήνες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Βαλαβάνη και Αγγελόπουλος θα λιώνουν στο κλάμα…

Όλοι σήμερα, θα κολλήσουμε στις οθόνες, γιατί πρόκειται για το πιο δυνατό επεισόδιο του ριάλιτι που καθηλώνει την Ελλάδα.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις