Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επέστρεψαν μετά την καταδίωξη στο χωράφι που είχαν πετάξει τα κλοπιμαία και συνελήφθησαν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επέστρεψαν μετά την καταδίωξη στο χωράφι που είχαν πετάξει τα κλοπιμαία και συνελήφθησαν

Του Πέτρου Καρσιώτη Μετά από ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς, καταδιώχθηκαν από ομάδα της ΔΙΑΣ. Σ ένα χωράφι του Μενιδίου πέταξαν τα κλοπιμαία, μετρητά και κουπόνια τροφίμων, που είχαν αφαιρέσει, για να μη βρεθούν στην κατοχή τους σε περίπτωση σύλληψης. Οι αστυνομικοί τους «έχασαν». Οι δράστες, όμως, επέστρεψαν την…επομένη της καταδίωξης να ψάξουν […]

1054

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μετά από ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς, καταδιώχθηκαν από ομάδα της ΔΙΑΣ.

Σ ένα χωράφι του Μενιδίου πέταξαν τα κλοπιμαία, μετρητά και κουπόνια τροφίμων, που είχαν αφαιρέσει, για να μη βρεθούν στην κατοχή τους σε περίπτωση σύλληψης.

Οι αστυνομικοί τους «έχασαν». Οι δράστες, όμως, επέστρεψαν την…επομένη της καταδίωξης να ψάξουν στο χωράφι για τη λεία της ένοπλης ληστείας!

Κι εκεί, τους είδαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν…

Τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής. Διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες, ήταν μέλη ευρύτερης συμμορίας που διέπραττε ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία Προπό και  ταχυδρομικά καταστήματα  σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Δρούσαν το τελευταίο δίμηνο με άγνωστους προς το παρόν συνεργούς.

Το τελευταίο δίμηνο, λέει η Αστυνομία,  μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, έχοντας  καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κινούμενοι με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, διέπρατταν ένοπλες ληστείες

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έντεκα  περιπτώσεις ληστειών, που διαπράχθηκαν στις περιοχές των Αχαρνών, της Νέας Φιλαδέλφειας, της Μεταμόρφωσης, των Θρακομακεδόνων, της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για ληστείες.

Και οι δύο  δράστες έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παράβαση, κατά περίπτωση, του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών καθώς και για ληστείες.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις