Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητροπολίτης Χίου: Ευχή για την 25η Μαρτίου με… Μελίνα Ασλανίδου! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητροπολίτης Χίου: Ευχή για την 25η Μαρτίου με… Μελίνα Ασλανίδου! (video)

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε στους Έλληνες ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, όχι με τα κλισέ λόγια που χρησιμοποιούν τα υψηλά αξιώματα, αλλά με στίχους από… Μελίνα Ασλανίδου! «Θα περιορίσουμε τη δήλωσή μας στον στίχο ενός τραγουδιού. Ένα μήνυμα και προς την ανατολή και προς την δύση. Δεν σε φοβάμαι, με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι. […]

720_506424_a9fd085d27-8523b1a93e61388f

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε στους Έλληνες ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, όχι με τα κλισέ λόγια που χρησιμοποιούν τα υψηλά αξιώματα, αλλά με στίχους από… Μελίνα Ασλανίδου!

«Θα περιορίσουμε τη δήλωσή μας στον στίχο ενός τραγουδιού. Ένα μήνυμα και προς την ανατολή και προς την δύση. Δεν σε φοβάμαι, με την Ελλάδα εγώ ξυπνάω και κοιμάμαι. Χρόνια πολλά», ανέφερε ο Μητροπολίτης.

Είχε προηγηθεί η έπαρση της μεγάλης σημαίας των 150 τ.μ. στο νότιο λιμενοβραχίονα που συνοδεύτηκε από το εμβατήριο της σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

«Ο πόθος του λαού μας για ελευθερία και ανεξαρτησία με όποιο τίμημα και όποιο κόστος δικαιώθηκε. Τιμή και δόξα στους αθάνατους νεκρούς του 1821», ανέφερε από την πλευρά του ο Αντιπεριφεριάρχης Στ. Κάρμαντζης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις