Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στην Τουρκία: Ακουγόταν πορνό από τα δημοτικά μεγάφωνα! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στην Τουρκία: Ακουγόταν πορνό από τα δημοτικά μεγάφωνα! (video)

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κάτοικοι στο Κασταμονού της Τουρκίας, όταν νυχτιάτικα άκουγαν από τα μεγάφωνα της πόλης, αναστεναγμούς από ταινία πορνό! Ήταν περίπου 1.00 μετά τα μεσάνυχτα και ξαφνικά, τα δημοτικά μεγάφωνα στην περιοχή Μαύρης Θάλασσας, άρχισαν να παίζουν ένα τμήμα ερωτικής ταινίας, που διήρκησε περίπου ένα λεπτό. Οι άναυδοι μάρτυρες δήλωσαν ενώ […]

kastamonu-006

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι κάτοικοι στο Κασταμονού της Τουρκίας, όταν νυχτιάτικα άκουγαν από τα μεγάφωνα της πόλης, αναστεναγμούς από ταινία πορνό!

Ήταν περίπου 1.00 μετά τα μεσάνυχτα και ξαφνικά, τα δημοτικά μεγάφωνα στην περιοχή Μαύρης Θάλασσας, άρχισαν να παίζουν ένα τμήμα ερωτικής ταινίας, που διήρκησε περίπου ένα λεπτό. Οι άναυδοι μάρτυρες δήλωσαν ενώ ένας πρόλαβε να το καταγράψει και να το ανεβάσει στο διαδίκτυο.

Το απαγορευμένο ηχητικό, ακούστηκε από τα μεγάφωνα συγκεκριμένης γειτονιάς της πόλη, κάτι που κάνει τις Αρχές να υποψιάζονται πως ο δράστης δεν εισέβαλε στα κεντρικά, αλλά έκανε παρεμβολή στην συχνότητα και έτσι επηρεάστηκε μόνο ένα μέρος του συστήματος.

Ο δήμαρχος της πόλης Ταχσίν Μπαμπάς, κάνει λόγο για «ανήθικη προβοκάτσια» και υπόσχεται οι δράστες να πληρώσουν γι’ αυτό, σε ανάρτηση του στο Facebook.

«Η ανήθικη προβοκάτσια που έγινε με την παρεμβολή στο σύστημα αναγγελιών της πόλης μας και ακούστηκε σε συγκεκριμένα σημεία, δεν έχει καμία σχέση με το θεσμό. Η απαραίτητη νομική διαδικασία θα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν για αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή την ανήθικη πράξη και ζητούμε συγγνώμη από τους πολύτιμους συμπολίτες μας για την κατάσταση αυτή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις