Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Όλοι εναντίον του Ντάισελμπλουμ εκτός από τον… Σόιμπλε
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Όλοι εναντίον του Ντάισελμπλουμ εκτός από τον… Σόιμπλε

Την ώρα που στο Ευρωκοινοβούλιο επικρατεί «σεισμός» μετά τις προκλητικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup για τις χώρες του Νότου, ο Σόιμπλε τάσσεται υπέρ του. Όπως είπε εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ο Σόιμπλε εκτιμά πολύ την εργασία του Γερούν Ντάισελμπλουμ. Σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για το αν ο Ντάισελμπλουμ είναι αποδεκτός ως πρόεδρος […]

soimple-ntaiselmploum

Την ώρα που στο Ευρωκοινοβούλιο επικρατεί «σεισμός» μετά τις προκλητικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup για τις χώρες του Νότου, ο Σόιμπλε τάσσεται υπέρ του.

Όπως είπε εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, ο Σόιμπλε εκτιμά πολύ την εργασία του Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Σε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για το αν ο Ντάισελμπλουμ είναι αποδεκτός ως πρόεδρος του Eurogroup, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών είπε: «Ο κ. Σόιμπλε εκτιμά παρά πολύ την εργασία του κ. Ντάισελμπλουμ ως προέδρου του Eurogroup».

«Αναμένουμε, όσο καιρό αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία, ότι θα έχουμε έναν πρόεδρο του Eurogroup σε πλήρη λειτουργία», είπε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Δεν δίνω βαθμούς για το στυλ στις συνεντεύξεις».

Να  σημειωθεί πως ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής του Eurogroup μετά τις δηλώσεις του για τις χώρες του Νότου, που έφαγαν τα χρήματα σε αλκοόλ και γυναίκες και τώρα ζητούν βοήθεια.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις