Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κολάζει χωρίς έλεος η πιο σέξι αγρότισσα: Με νέο video δείχνει στους άντρες τι θα πει… δουλειά! (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Κολάζει χωρίς έλεος η πιο σέξι αγρότισσα: Με νέο video δείχνει στους άντρες τι θα πει… δουλειά! (pics-vid)

Είναι η πιο διάσημη αγρότισσα στον κόσμο και αν δείτε την εμφάνιση της θα καταλάβετε αμέσως τον λόγο. Η «Αγρότισσα Τζεν» ανεβάζει βιντεάκια στο κανάλι της στο YouTube, στα οποία οι θαυμαστές της την βλέπουν να κυκλοφορεί στη φάρμα της με ένα μπικίνι που αφήνει τα πάντα σχεδόν ακάλυπτα, ενώ κάνει σκληρές αγροτικές δουλειές. Η […]

ImageHandler

Είναι η πιο διάσημη αγρότισσα στον κόσμο και αν δείτε την εμφάνιση της θα καταλάβετε αμέσως τον λόγο.

sddefault 64b7e3d69f287f7612633681e53e0d38

Η «Αγρότισσα Τζεν» ανεβάζει βιντεάκια στο κανάλι της στο YouTube, στα οποία οι θαυμαστές της την βλέπουν να κυκλοφορεί στη φάρμα της με ένα μπικίνι που αφήνει τα πάντα σχεδόν ακάλυπτα, ενώ κάνει σκληρές αγροτικές δουλειές.

agot8 agot7 agot5 agot4 agot2 agot3 agot1

Η σέξι 50χρονη αγρότισσα, που έχει δύο παιδιά και περισσότερους από 200.000 συνδρομητές στο κανάλι της, «Banshee Moon», δίνει φαγητό στα γουρουνάκια, οδηγεί τρακτέρ, ή το… σπρώχνει αν χρειαστεί!

Το νέο video, δείχνει την «Αγρότισσα Τζεν» κολάζει τους θαυμαστές της, καθώς τη δείχνει να κάνει τις αγροτικές δουλειές, με ένα μπικίνι που ζωγράφισε στο θανατηφόρο κορμί της, ο σύζυγος της…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις