Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πανικός στην πτήση: Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και οι επιβάτες άρχισαν τις προσευχές! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στην πτήση: Έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και οι επιβάτες άρχισαν τις προσευχές! (video)

Θα χρειαστούν πολύ καιρό για να συνέλθουν από το σοκ, οι επιβάτες της πτήσης με προορισμό την Πολωνία για ένα θρησκευτικό προσκύνημα. Την ώρα που το Boeing 767 βρισκόταν πάνω από την Ολλανδία, ο πιλότος διαπίστωσε απώλεια πτήσης στην καμπίνα και αμέσως έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου. Αμέσως ανακοινώθηκε η αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σίπχολ, […]

ImageHandler

Θα χρειαστούν πολύ καιρό για να συνέλθουν από το σοκ, οι επιβάτες της πτήσης με προορισμό την Πολωνία για ένα θρησκευτικό προσκύνημα.

Την ώρα που το Boeing 767 βρισκόταν πάνω από την Ολλανδία, ο πιλότος διαπίστωσε απώλεια πτήσης στην καμπίνα και αμέσως έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.

Αμέσως ανακοινώθηκε η αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Σίπχολ, στο Άμστερνταμ, με τους Εβραίους τουρίστες να έχουν «παγώσει» ολόκληροι.

Μάλιστα κάποιοι άρχισαν να πιάνουν τα ιερά βιβλία και να διαβάζουν φωναχτά την προσευχή Ani Ma’amin, που σημαίνει «πιστεύω».

Εν τέλει έγινε η αναγκαστική προσγείωση, χωρίς να σημειωθεί ο παραμικρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις