Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Σταϊκούρας: “Τα πολύ σκληρά μέτρα βαφτίζονται διαρθρωτικές αλλαγές”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταϊκούρας: “Τα πολύ σκληρά μέτρα βαφτίζονται διαρθρωτικές αλλαγές”

Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία τα μέτρα, ξεκαθάρισε ο Χρήστος Σταϊκούρας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν κάθετος: «Δεν έχουμε το τέλος της λιτότητας, αλλά τη διεύρυνσή της» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ . Υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ έχει ήδη αποδεχτεί τα πρωτογενή πλεονάσματα, δεν θα […]

staikouras-1000

Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να ψηφίσει η Νέα Δημοκρατία τα μέτρα, ξεκαθάρισε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο τομεάρχης Οικονομικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν κάθετος: «Δεν έχουμε το τέλος της λιτότητας, αλλά τη διεύρυνσή της» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ .

Υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ έχει ήδη αποδεχτεί τα πρωτογενή πλεονάσματα, δεν θα ψηφίσει μέτρα που βαφτίζονται ως διαρθρωτικές αλλαγές, ενώ στην πραγματικότητα ρίχνουν τον ελληνικό λαό στον γκρεμό.

«Αν μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα… Πληρώνουμε σήμερα το κόστος της κυβερνητικής αναξιοπιστίας» ανέφερε.

Με αφορμή και την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο, ο τομεάρχης Οικονομικών δήλωσε ότι «οι προτάσεις που καταθέτουμε ακούγονται… Τις καταθέσαμε και γραπτώς… Ό,τι λέμε εντός χώρας το λέμε και εκτός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις