Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θεαματική είσοδος: Ο υπουργός Εσωτερικών του Τραμπ πήγε στη “δουλειά” με… άλογο! (pic- vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Θεαματική είσοδος: Ο υπουργός Εσωτερικών του Τραμπ πήγε στη “δουλειά” με… άλογο! (pic- vid)

Είναι ο πρώτος πολιτικός από τη Μοντάνα που αναλαμβάνει θέση σε υπουργείο και ο πρώτος που μας «έστειλε» με την θεαματική είσοδο του στο γραφείο του! Ο Ράιαν Ζίνκε, εμφανίστηκε με καουμπόικο καπέλο, τζιν και ύφος «βαρβατίλας», σαν σωστός άντρας που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού ναυτικού. Πάνω σε ένα υπέροχο καφέ άλογο, […]

170302-_ryan-zinke-cr-1024_4f7be28c9c193337fd1d73b5a18287ad.nbcnews-ux-600-480

Είναι ο πρώτος πολιτικός από τη Μοντάνα που αναλαμβάνει θέση σε υπουργείο και ο πρώτος που μας «έστειλε» με την θεαματική είσοδο του στο γραφείο του!

Ο Ράιαν Ζίνκε, εμφανίστηκε με καουμπόικο καπέλο, τζιν και ύφος «βαρβατίλας», σαν σωστός άντρας που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού ναυτικού.

00000999999cow

Πάνω σε ένα υπέροχο καφέ άλογο, ο 55χρονος Ζίννκε ξεκίνησε με τη συνοδεία έφιππων αστυνομικών από τους στάβλους της υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων στην Ουάσινγκτον για να φτάσει στο υπουργείο και να δεχτεί την θερμότατη υποδοχή των 350 ομοσπονδιακών υπαλλήλων.

Ο υπουργός Εσωτερικών, θα είναι υπεύθυνος και εποπτεία των εθνικών πάρκων και των φυσικών πόρων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις