Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μια όμορφη Γαλλιδούλα με σύνδρομο Down, κάνει το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Μια όμορφη Γαλλιδούλα με σύνδρομο Down, κάνει το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα! (video)

Το όνειρο της, ήταν να παρουσιάσει τον καιρό και ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε αυτό το γλυκύτατο κορίτσι; Η 21χρονη Γαλλίδα που πάσχει από σύνδρομο Down έχει δύο τηλεοπτικές προτάσεις για να πει το δελτίο καιρού, από κει που το ονειρευόταν μια ζωή. Όλα άρχισαν όταν η Μέλανι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους […]

france

Το όνειρο της, ήταν να παρουσιάσει τον καιρό και ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε αυτό το γλυκύτατο κορίτσι;

Η 21χρονη Γαλλίδα που πάσχει από σύνδρομο Down έχει δύο τηλεοπτικές προτάσεις για να πει το δελτίο καιρού, από κει που το ονειρευόταν μια ζωή.

Όλα άρχισαν όταν η Μέλανι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους την επιθυμία της και ζήτησε να συγκεντρώσει 100 χιλιάδες like, για να μεταφέρει την πρόταση της στα κανάλια της Γαλλίας.

Φυσικά ,μέσα σε δύο 24ωρα η Μέλανι απέκτησε 120.000 φίλους!

Άμεση ήταν όμως και η αποδοχή της πρότασής της από δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως και η ενέργεια της παρουσιάστριας του δελτίου καιρού στο «France 2», Κλοέ Ναμπεντιάν, η οποία έσπευσε να καλωσορίσει την Μέλανι: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα σε έχουμε κοντά μας» δήλωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις