Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη ο νεαρός που έκαψε την ελληνική σημαία στις 17 Νόεμβρη
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο νεαρός που έκαψε την ελληνική σημαία στις 17 Νόεμβρη

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται έπειτα από έρευνες ο άντρας που έκαψε και προσέβαλε την ελληνική σημαία στην εκδήλωση για την 17 Νοέμβρη το προηγούμενο έτος. Ο 21χρονος ημεδαπός προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του. Στα πλαίσια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης, αυτοσχέδιο βεγγαλικό, μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης […]

14794063662135384962

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται έπειτα από έρευνες ο άντρας που έκαψε και προσέβαλε την ελληνική σημαία στην εκδήλωση για την 17 Νοέμβρη το προηγούμενο έτος.

Ο 21χρονος ημεδαπός προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του.

Στα πλαίσια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης, αυτοσχέδιο βεγγαλικό, μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, μαχαίρι, κουκούλα τύπου full face, μάσκα χιονοδρομίας, τέσσερα γάντια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης κάνναβης, δύο κάρτες μνήμης, οκτώ συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πέντε κάρτες SIM Ένας 20χρονος ημεδαπός και 21χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

kamenisimaia

Στο σπίτι του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε

Χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης, αυτοσχέδιο βεγγαλικό, μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, κουκούλα τύπου full face και τέσσερα γάντια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρίφτης κάνναβης, συσκευή κινητής τηλεφωνίας  και δύο κάρτες SIM.

Στην οικία του 21χρονου υπηκόου Αλβανίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μάσκα χιονοδρομίας, μαχαίρι, πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κάρτα SIM  και κάρτα μνήμης

Και οι δύο, θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Εις βάρος και των δεκαεννέα ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προσβολής συμβόλων του Ελληνικού Κράτους, εμπρησμού, έκρηξης απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένων  περιπτώσεων φθοράς, παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβασης του Νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί όπλων και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις