Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εισβολή-θρίλερ της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισβολή-θρίλερ της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων

του Πέτρου Καρσιώτη Τη «συμμορία των χρηματοκιβωτίων», που κυριολεκτικά… σαρώνει τις εταιρείες της Αττικής υποψιάζονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που καλούνται να εξιχνιάσουν μία ακόμη ληστρική εισβολή, αιματηρή αυτή τη φορά. Η θρασύτατη εισβολή ομάδας κουκουλοφόρων, που κρατούσαν κατσαβίδια, σιδερένιους λοστούς και μαχαίρια, καταγράφηκε στις 2:30 το πρωί στην περιοχή του Κορωπίου. Τουλάχιστον πέντε κακοποιοί […]

του Πέτρου Καρσιώτη

Τη «συμμορία των χρηματοκιβωτίων», που κυριολεκτικά… σαρώνει τις εταιρείες της Αττικής υποψιάζονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που καλούνται να εξιχνιάσουν μία ακόμη ληστρική εισβολή, αιματηρή αυτή τη φορά.

Η θρασύτατη εισβολή ομάδας κουκουλοφόρων, που κρατούσαν κατσαβίδια, σιδερένιους λοστούς και μαχαίρια, καταγράφηκε στις 2:30 το πρωί στην περιοχή του Κορωπίου. Τουλάχιστον πέντε κακοποιοί έφθασαν την ώρα εκείνη σε γνωστή εταιρεία εμπορίας αλιευμάτων στην οδό Δημοκρίτου. Με την εμφάνισή τους άρχισαν να ξετυλίγονται σκηνές αστυνομικής ταινίας. Με τρόμο τους αντίκρισε ο φύλακας, που ήταν κλεισμένος στο φυλάκιο. Εκείνοι έσπασαν με τους λοστούς τα τζάμια του φυλακίου και τον πήραν… όμηρο! Δύο ή τρεις από τους κακοποιούς έμειναν στον χώρο του φυλακίου για να ειδοποιήσουν τους συνεργούς τους σε περίπτωση εμφάνισης περιπολικού, ενώ τουλάχιστον άλλοι δύο οδήγησαν τον φύλακα στο εσωτερικό της εταιρείας και στον χώρο του λογιστηρίου.

Τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να κόβουν το χρηματοκιβώτιο με τροχό

Εκεί, ενώ τον κρατούσαν ακινητοποιημένο με την απειλή μαχαιριών, οι κακοποιοί ξεκίνησαν να κόβουν με τροχό(!) παρουσία του το χρηματοκιβώτιο, στην προσπάθειά τους να το παραβιάσουν για να αρπάξουν τα χρήματα. Δεν τα κατάφεραν, όμως, λόγω της αντοχής του υλικού και εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Την ίδια στιγμή, στο προαύλιο ξετυλίγονταν αιματηρές σκηνές με θύμα έναν οδηγό άλλης εταιρείας! Ανύποπτος ο επαγγελματίας οδηγός έφθασε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, προκειμένου να παραδώσει εμπόρευμα. Στη θέα του οι «τσιλιαδόροι» κινήθηκαν εναντίον του. Αντιστάθηκε, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σίδερο και τον άφησαν αιμόφυρτο.

Επιχείρησαν να αρπάξουν και το αυτοκίνητο του φύλακα

Πάνω στη διαφυγή τους επιχείρησαν να αρπάξουν και το αυτοκίνητο του φύλακα, αλλά δεν τα κατάφεραν και εξαφανίστηκαν τρέχοντας μέσα στο σκοτάδι. Είναι περισσότερες από τριάντα οι ληστρικές εισβολές που αποδίδονται σε υποομάδες μιας ευρύτερης συμμορίας, που συναποτελούν σεσημασμένοι κακοποιοί από την πρώην Σοβιετική Ένωση και Ρομά. Όλα δείχνουν ότι έχουν καταγράψει τις εταιρείες στα δυτικά προάστια, στη Βοιωτία και τώρα και στα Μεσόγεια και μετά από συνεννόηση των αρχηγών των υποομάδων, έχοντας επιλέξει τον στόχο, εξαπολύουν τις εισβολές με στόχο τα χρηματοκιβώτια.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις