Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θύελλα αντιδράσεων για την διαφήμιση χυμού που υπόσχεται αύξηση στήθους (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων για την διαφήμιση χυμού που υπόσχεται αύξηση στήθους (video)

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Κίνα με τον χυμό που προκαλεί… αύξηση στήθους! Μια διαφήμιση, υποστηρίζει ότι ο χυμός καρύδας μπορεί να μεταμορφώσει το γυναικείο στήθος, ωστόσο το προϊόν δεν είναι φυσικό και απαγορεύεται να  προβάλλει τέτοιες «υποσχέσεις». Στο video, φαίνεται το μοντέλο να τρέχει στην παραλία και να λέει πως ένα τέτοιο κουτάκι την […]

ImageHandler

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Κίνα με τον χυμό που προκαλεί… αύξηση στήθους!

Μια διαφήμιση, υποστηρίζει ότι ο χυμός καρύδας μπορεί να μεταμορφώσει το γυναικείο στήθος, ωστόσο το προϊόν δεν είναι φυσικό και απαγορεύεται να  προβάλλει τέτοιες «υποσχέσεις».

Στο video, φαίνεται το μοντέλο να τρέχει στην παραλία και να λέει πως ένα τέτοιο κουτάκι την ημέρα θα χαρίσει μια υπέροχη σιλουέτα σε όσους το δοκιμάσουν. Την ίδια ώρα εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει «ένα κουτάκι την ημέρα και θα γίνετε λευκότερες, πιο ποθητές και πιο τροφαντές».

Οι νόμοι στην Κίνα απαγορεύουν τέτοια μηνύματα σε διαφημίσεις χημικών προϊόντων, ωστόσο ο εκπρόσωπος της εταιρείας έχει βασιστεί σε πρόσφατες μελέτες!

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια έρευνα πριν από 20 χρόνια έδειξε πως ο χυμός καρύδας μπορεί να προκαλέσει αύξηση του στήθους.

«Εμείς είδαμε την έρευνα σε εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ του 1997 και ο διευθυντής μας έκρινε ότι θα μπορούσαμε να τη χρησιμοποιήσουμε στην καμπάνια μας» δήλωσε σε κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις