Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Για δυο ώρες κράτησαν οι Αρχές τον γιο του Μοχάμεντ Άλι: Τον θεώρησαν μουσουλμάνο (photo)
ΚΟΣΜΟΣ

Για δυο ώρες κράτησαν οι Αρχές τον γιο του Μοχάμεντ Άλι: Τον θεώρησαν μουσουλμάνο (photo)

Μήνυση κατά της διοίκησης του αεροδρομίου της Φλόριντα υπέβαλε ο δικηγόρος του γιου του Μοχάμεντ Άλι, καθώς η ασφάλεια τον κράτησε για δύο ώρες παράνομα, προκειμένου να εξακριβωθεί το θρήσκευμα του. Ο γιος του διάσημου πυγμάχου, επέστρεφε στις ΗΠΑ από ταξίδι στην Τζαμάικα και έζησε αυτή την τραγική περιπέτεια γιατί θεωρήθηκε μουσουλμάνος. «Έχει σοκαριστεί. Δεν […]

mohament-alli

Μήνυση κατά της διοίκησης του αεροδρομίου της Φλόριντα υπέβαλε ο δικηγόρος του γιου του Μοχάμεντ Άλι, καθώς η ασφάλεια τον κράτησε για δύο ώρες παράνομα, προκειμένου να εξακριβωθεί το θρήσκευμα του.

Ο γιος του διάσημου πυγμάχου, επέστρεφε στις ΗΠΑ από ταξίδι στην Τζαμάικα και έζησε αυτή την τραγική περιπέτεια γιατί θεωρήθηκε μουσουλμάνος.

«Έχει σοκαριστεί. Δεν του έχουν φερθεί έτσι ποτέ πριν», δήλωσε για τον μικρό Μοχάμεντ Άλι ο δικηγόρος Κρις Μάρτιν. «Δεν ήξερε τι γίνεται και ρωτούσε “γιατί το κάνετε αυτό, ο πατέρας μου είναι ο Μοχάμεντ Άλι”, όμως δεν έδιναν καμία σημασία», είπε.

Οι Αρχές ρωτούσαν συνεχώς επί δύο ώρες τον Άλι, «πώς λέγεσαι, πώς απέκτησες το όνομα αυτό και ποιο είναι το θρήσκευμά σου».

Μαζί του βρισκόταν η μητέρα του που είπε στις Αρχές πως ήταν παντρεμένη με τον Μοχάμεντ Άλι, όμως δεν την πίστεψαν. Για καλή της τύχη, κουβαλούσε μαζί της φωτογραφία που φαινόταν μαζί με τον πρώην σύζυγο της, κι έτσι αφέθηκε ελεύθερη.

Ο γιος της όμως δεν είχε κάποιο αποδεικτικό.

gios-moxament-ali

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις