Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Πω,πω,Χριστέ μου!»: H φάση που έκανε τον Θαναηλάκη να παραμιλά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πω,πω,Χριστέ μου!»: H φάση που έκανε τον Θαναηλάκη να παραμιλά

Θρυλική πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας το εμπόδιο της Οσμάνλισπορ μέσα στην έδρα της με 3-0.  Οι Τούρκοι εκνευρίστηκαν όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα στο 92ο λεπτό, ο Μπιφουμά έριξε με δύναμη κλωτσιά στον Ανσαριφάρντ που είχε την μπάλα στα πόδια του, ενώ ο Εντιαγέ που ήταν δίπλα τον Ιρανό να σηκωθεί και στη συνέχεια […]

thanailakis

Θρυλική πρόκριση πήρε ο Ολυμπιακός ξεπερνώντας το εμπόδιο της Οσμάνλισπορ μέσα στην έδρα της με 3-0.  Οι Τούρκοι εκνευρίστηκαν όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις τους στα τελευταία λεπτά.

Μάλιστα στο 92ο λεπτό, ο Μπιφουμά έριξε με δύναμη κλωτσιά στον Ανσαριφάρντ που είχε την μπάλα στα πόδια του, ενώ ο Εντιαγέ που ήταν δίπλα τον Ιρανό να σηκωθεί και στη συνέχεια τον έσπρωξε με δύναμη…

Από την πλευρά των ερυθρόλευκων τα αίματα άναψαν με τον Ντα Κόστα να ζητά τον λόγο και μετά το τέλος του αγώνα.

Η κλωτσιά… έστειλε και τον Γιώργο Θαναηλάκη που κάνοντας τη μετάδοση για την Cosmote Tv δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχαν δει τα μάτια του.

Άρχισε να …παραμιλά και να λέει: «Πω, πω, Χριστέ μου, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής να κάνει τέτοιο πράγμα. Ώρες, ώρες κολλάει το μυαλό!»

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις