Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθησαν στη Αλεξανδρούπολη δυο στρατιωτικοί, επίδοξοι δολοφόνοι του Ερντογάν
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν στη Αλεξανδρούπολη δυο στρατιωτικοί, επίδοξοι δολοφόνοι του Ερντογάν

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται στην Ορεστιάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δύο στρατιωτικοί που αναζητούνται από τις Τουρκικές αρχές, παραδόθηκαν στο ΑΤ Ορεστιάδας αναφέροντας ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα ώστε να προκαλέσουν την σύλληψη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Έθνος» πρόκειται για τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, μέλη της διαβόητης «Διμοιρίας Θανάτου» (Μπορντό Μπερελί), […]

era890

Ένα πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται στην Ορεστιάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δύο στρατιωτικοί που αναζητούνται από τις Τουρκικές αρχές, παραδόθηκαν στο ΑΤ Ορεστιάδας αναφέροντας ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα ώστε να προκαλέσουν την σύλληψη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Έθνος» πρόκειται για τους Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ, μέλη της διαβόητης «Διμοιρίας Θανάτου» (Μπορντό Μπερελί), η οποία αποτελεί ειδική ομάδα βατραχανθρώπων εκπαιδευμένων να κάνουν δολοφονίες και επιχείρησαν το βράδυ του πραξικοπήματος να σκοτώσουν τον Ερντογάν.

Αν επιβεβαιωθεί ότι είναι δύο από τους πραξικοπηματίες, προμηνύεται  … θύελλα από τους Τούρκους

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπορντό Μπερελί

Να θυμίσουμε εδώ, ότι οι 45 από τους 47 στρατιωτικούς οι οποίοι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ταγίπ Ερντογάν, τη νύχτα του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του περασμένου έτους δικάζονται αυτές τις μέρες  στην Αγκυρα.

Οι δυο στρατιωτικοί πέρασαν μέσω του Έβρου στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου και δύο ημέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου, παραδόθηκαν στο ΑΤ Ορεστιάδας αναφέροντας ότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα ώστε να προκαλέσουν την σύλληψη τους.

Στις 20 Φλεβάρη, μάλιστα, υπέβαλαν αίτημα για άσυλο στην αρμόδια υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης, ενώ δικηγόρος τους είναι ένας 35χρονος νομικός ο οποίος έχει αναλάβει κατά το παρελθόν υποθέσεις χορήγησης ασύλου.

Κυβερνητικός αξιωματούχος σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση επισήμανε στο «Έθνος» ότι οι γκιουλενιστές προσπαθούν να καταστήσουν την Ελλάδα ως πεδίο επίλυσης των διαφορών τους με τον Ερντογάν. Όπως τόνισε, η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις ενέργειες αυτές και είναι αυτονόητο ότι δεν θα επιτρέψει να «μεταφερθούν» στη χώρα οι εσωτερικές έριδες της Τουρκίας.

Τέλος, αναμένεται σύντομα αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο ελληνικό Υπουργείο, την στιγμή που η Αστυνομία επιβεβαιώνει την σύλληψη των δύο Τούρκων στρατιωτικών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις