Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρούτσης: Χάθηκαν 30.000 θέσεις εργασίας με ευθύνη της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης: Χάθηκαν 30.000 θέσεις εργασίας με ευθύνη της κυβέρνησης

Ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης αναφέρει αναφορικά με την εξέλιξη της απασχόλησης στην χώρα : “Τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ και του ΟΑΕΔ αποδεικνύουν ότι η αγορά εργασίας στην Ελλάδα καταρρέει. Οι 30.000 χαμένες θέσεις απασχόλησης -μόνο τον Ιανουάριο- δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης”. Όπως σημειώνει […]

Ο τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βρούτσης αναφέρει αναφορικά με την εξέλιξη της απασχόλησης στην χώρα : “Τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ και του ΟΑΕΔ αποδεικνύουν ότι η αγορά εργασίας στην Ελλάδα καταρρέει. Οι 30.000 χαμένες θέσεις απασχόλησης -μόνο τον Ιανουάριο- δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης”.

Όπως σημειώνει η οικονομική αβεβαιότητα σε συνέργεια με την εξαιρετικά υψηλή φορολογία συνέτειναν ώστε να εκτοξευθούν οι δείκτες της ανεργίας.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας πως “Δυστυχώς, όμως υπάρχουν και χειρότερα. Τα δύο συνεχόμενα χρόνια διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου πήραν κεφάλι και κυριάρχησαν απόλυτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης. Τα θύματα της ανεύθυνης και ανερμάτιστης πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακόμη μια φορά, είναι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και ιδιαίτερα οι νέοι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις