Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επίθεση με μολότοφ και καπνογόνα από 40 δικυκλιστές σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Λ. Βουλιαγμένης
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με μολότοφ και καπνογόνα από 40 δικυκλιστές σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στην Λ. Βουλιαγμένης

Του Πέτρου Καρσιώτη Επιδρομή με βόμβες μολότοφ και καπνογόνα εξαπέλυσαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου. Περίπου 30 έως 40 άγνωστοι, την ώρα που στα γραφεία του Συνδέσμου βρισκόταν ένα άτομο, άρχισαν να εκσφενδονίζουν  μολότοφ και καπνογόνα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ήταν […]

il_2_0

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επιδρομή με βόμβες μολότοφ και καπνογόνα εξαπέλυσαν άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου.

Περίπου 30 έως 40 άγνωστοι, την ώρα που στα γραφεία του Συνδέσμου βρισκόταν ένα άτομο, άρχισαν να εκσφενδονίζουν  μολότοφ και καπνογόνα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ήταν η δεύτερη φορά, μέσα σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών, που ο συγκεκριμένος σύνδεσμος οπαδών γίνεται στόχος επίθεσης, στο πλαίσιο της αντιπαλότητας μεταξύ οπαδών διαφορετικών ομάδων.

Όταν έφθασαν στο σημείο της επίθεσης αστυνομικοί περιπολικών και μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ,  οι νεαροί ταραξίες είχαν προλάβει να διαφύγουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις