Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

27

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Ο πιο “ύπουλος” εχθρός: Συγκλονιστικές εικόνες για την αγχώδη διαταραχή
ΥΓΕΙΑ

Ο πιο “ύπουλος” εχθρός: Συγκλονιστικές εικόνες για την αγχώδη διαταραχή

  Το άγχος είναι υπεύθυνο για τις περισσότερες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο, και οι επιστήμονες σε παγκόσμιο επίπεδο προειδοποιούν για τις σκληρές συνέπειες του. Μερικοί πάσχουν από αυτό που ονομάζεται αγχώδης διαταραχή, έχουν γενικευμένο άγχος, ή άλλες διαταραχές άγχους με πολλαπλά συμπτώματα κάθε μέρα, τα οποία κυμαίνονται από δύσπνοια και ζάλη, μέχρι πιο σοβαρές καταστάσεις. […]

 ae6uj7yet-666x399

Το άγχος είναι υπεύθυνο για τις περισσότερες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο, και οι επιστήμονες σε παγκόσμιο επίπεδο προειδοποιούν για τις σκληρές συνέπειες του.

999dgdtgtwe

Μερικοί πάσχουν από αυτό που ονομάζεται αγχώδης διαταραχή, έχουν γενικευμένο άγχος, ή άλλες διαταραχές άγχους με πολλαπλά συμπτώματα κάθε μέρα, τα οποία κυμαίνονται από δύσπνοια και ζάλη, μέχρι πιο σοβαρές καταστάσεις.

777edtghtyre 888rtgedtgtedgew

Η 23χρονη Katie Joy, φοιτήτρια φωτογραφίας, αποφάσισε να απεικονίσει αυτά τα συμπτώματα μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, που ονόμασε “My Anxious Heart“.

444sdhgthrye 555edgtrgre 666sdthts

“Παλεύω με την κατάθλιψη και το άγχος για πάνω από 10 χρόνια”, λέει η ίδια.

12dfyjhyhje

Και συνεχίζει: “Είχα κάνει ένα πρότζεκτ παρόμοιο με αυτό σε άλλη κατηγορία και συνειδητοποίησα πόσο πολύ είχα ανάγκη να αντιμετωπίσω, κυριολεκτικά(!), τους φόβους μου. Όσο περισσότερο επέτρεπα στο άγχος να με συνεπάρει και μπορούσα να το περιγράψω, τόσο περισσότερο μπορούσα και να το αποτυπώσω σε μια φωτογραφία”.

333edtghrtyhre 222setyre 111kgkijb 11-11-11ewthetyyhr 101010sdhfyhdf

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις