Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μύθος ο “αέρας” της Μελάνια; Το “χούφτωμα” της Νετανιάχου σχολιάστηκε έντονα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μύθος ο “αέρας” της Μελάνια; Το “χούφτωμα” της Νετανιάχου σχολιάστηκε έντονα (vid)

Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις της Μελάνια και τις συζητήσεις που προκαλούνται γύρω από την ακαταμάχητη γοητεία της αλλά και τον αέρα της, η Bild, ήρθε να την κατακεραυνώσει σχολιάζοντας μία κίνηση της. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, «χούφτωσε» την σύζυγο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, και η στιγμή απαθανατίστηκε, με τον Τύπο να κάνει λόγο για το […]

ImageHandler

Μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις της Μελάνια και τις συζητήσεις που προκαλούνται γύρω από την ακαταμάχητη γοητεία της αλλά και τον αέρα της, η Bild, ήρθε να την κατακεραυνώσει σχολιάζοντας μία κίνηση της.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, «χούφτωσε» την σύζυγο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, και η στιγμή απαθανατίστηκε, με τον Τύπο να κάνει λόγο για το πρώτο λάθος της Μελάνια.

Η Βild, σε άρθρο της με τίτλο «Το λάθος της Μελάνια», αναφέρει πως η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ έκανε το πρώτο της ατόπημα, την ώρα που υποδέχτηκε στον Λευκό Οίκο μαζί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπένζαμιν Νετανιάχου και τη σύζυγό του, Σάρα.

Η Μελάνια έπιασε τα οπίσθια της Σάρα, με το δημοσίευμα να σχολιάζει πως η Πρώτη Κυρία δεν χαίρεται πολύ με τη νέα της ζωή.

«Η Μελάνια είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Στόχος της ήταν να κάνει καριέρα ως μοντέλο στις ΗΠΑ κι όχι να γίνει η σκιά του συζύγου της. Από την έκφρασή της καταλαβαίνει κανείς πως δεν είναι ευτυχισμένη ούτε στο γάμο της ούτε από τη ζωή της», γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις