Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αντρίκια πράξη από Κλάους! Ζήτησε από τον Σαββίδη να του κόψει 75 χιλ. ευρώ, λόγω κακής απόδοσης!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντρίκια πράξη από Κλάους! Ζήτησε από τον Σαββίδη να του κόψει 75 χιλ. ευρώ, λόγω κακής απόδοσης!

Συνάντηση είχαν ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Ιβάν Σαββίδη και  στόχος του ραντεβού ήταν να «ξεπαγώσουν» οι σχέσεις των δύο πλευρών. Κλάους σε Σαββίδη: «Κόψε μου 75 χιλιάρικα»! Ο Αθανασιάδης παραδέχτηκε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αυτός που έπρεπε κι αναγνώρισε το γεγονός πως η απόδοσή του δεν ήταν […]

ibansa

Συνάντηση είχαν ο Στέφανος Αθανασιάδης με τον Ιβάν Σαββίδη και  στόχος του ραντεβού ήταν να «ξεπαγώσουν» οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Κλάους σε Σαββίδη: «Κόψε μου 75 χιλιάρικα»!

Ο Αθανασιάδης παραδέχτηκε στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν αυτός που έπρεπε κι αναγνώρισε το γεγονός πως η απόδοσή του δεν ήταν καλή.

Μάλιστα, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση αφού ζήτησε από τον Σαββίδη να του κρατήσει ένα μέρος των χρημάτων που προβλέπει το συμβόλαιό του να λάβει μέχρι το καλοκαίρι. Το αφεντικό του «δικέφαλου του Βορρά» έκανε δεκτό το αίτημα του παίκτη και τα χρήματα (σχεδόν 75.000 ευρώ) θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις