Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Wine- bar κάνει έκπτωση 5%, σε πελάτες που… κάθονται ήσυχα!
ΚΟΣΜΟΣ

Wine- bar κάνει έκπτωση 5%, σε πελάτες που… κάθονται ήσυχα!

Όταν οι γονείς βγαίνουν για φαγητό ή για ποτό μαζί με τα παιδιά τους, η συνέχεια είναι γνωστή. Η φασαρία που θα κάνουν ως παιδιά, θα ενοχλήσεις τους περισσότερους πελάτες, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Ένα εστιατόριο – wine bar στην Ιταλία, αποφάσισε να δώσει κίνητρα, προκειμένου οι γονείς να βρουν τρόπο […]

bombi

Όταν οι γονείς βγαίνουν για φαγητό ή για ποτό μαζί με τα παιδιά τους, η συνέχεια είναι γνωστή.

Η φασαρία που θα κάνουν ως παιδιά, θα ενοχλήσεις τους περισσότερους πελάτες, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Ένα εστιατόριο – wine bar στην Ιταλία, αποφάσισε να δώσει κίνητρα, προκειμένου οι γονείς να βρουν τρόπο να κρατήσουν τα παιδιά τους ήσυχα.

Οι οικογένειες που κάθονται ήσυχες, έχουν έκπτωση 5% στον τελικό λογαριασμό, όπως αναφέρει ο «Guardian»!

Ο ιδιοκτήτης λέει πως αυτό το βήμα, είναι μια προσπάθεια για να μείνουν οι πελάτες του ικανοποιημένοι. Πολλές οικογένειες με τα «άτακτα» παιδιά τους, προκαλούσαν τον εκνευρισμό των υπολοίπων. Επειδή όμως πρόκειται για παιδιά, έπρεπε να βρει κίνητρο και όχι να κάνει παρατηρήσεις.

«Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς ένα παιδί, αλλά κι εμείς οι Ιταλοί έχουμε μια τέτοια νοοτροπία. Είμαστε φωνακλάδες και μας αρέσει η φασαρία. Αλλά την ίδια στιγμή, δεν μπορώ να ανεχτώ παιδιά να πετούν ποτήρια με νερό κάτω ή να τρέχουν ανάμεσα στα τραπέζια και να ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες. Είμαι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στο μαγαζί μου και αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου», δήλωσε ο καταστηματάρχης και ομολογουμένως μας εντυπωσίασε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις