Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / MEDIA / «Το παλικάρι είναι…»: Τζίμης Πανούσης για τη σεξουαλική ζωή Τσίπρα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το παλικάρι είναι…»: Τζίμης Πανούσης για τη σεξουαλική ζωή Τσίπρα!

Τα… έσπασε ο Τζίμης Πανούσης μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο «Τζιμάκος» πέρασε από κόσκινο, όπως μόνο αυτός μπορεί, τον Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα. «Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα […]

tsipras

Τα… έσπασε ο Τζίμης Πανούσης μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο «Τζιμάκος» πέρασε από κόσκινο, όπως μόνο αυτός μπορεί, τον Αλέξη Τσίπρα και τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

«Είμαι ο πλέον ενθουσιασμένος με την κυβέρνηση της Αριστεράς που ούτε στα πιο τρελά μου αναρχικά όνειρα δεν περίμενα να καταργήσει την ατομική ιδιοκτησία, αφού με τον ΕΝΦΙΑ κατέστησε τους Έλληνες ενοικιαστές στα σπίτια τους», τόνισε σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9.84.

«Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή»

«Το παλικάρι είναι προβληματικό… δεν πάει καλά το παιδί… Ο Στάλιν ή ο Χίτλερ που πήγαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, είχαν και κάποια χόμπι. Π.χ. ο Στάλιν έβλεπε έργα καουμπόϊκα…», υποστήριξε και συνέχισε:

«Έχει πολύ μονοδιάστατη σεξουαλική ζωή με μια γυναίκα μόνο. Η Περιστέρα τον έχει περικυκλώσει από τα 14 και δεν πάει καλά. Ένας ηγέτης θέλει μια ποικιλία σεξουαλική».

Ακούστε τον Τζίμη Πανούση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις