Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Master Chef 3: Οι κόντρες και οι σπόντες του Χαράλαμπου (vid)
LIFESTYLE

Master Chef 3: Οι κόντρες και οι σπόντες του Χαράλαμπου (vid)

Στο χθεσινό (20/2) επεισόδιο του Master Chef υπήρχαν έντονες κόντρες και οι σπόντες του Χαράλαμπου για στρατηγική έδιναν κι έπαιρναν. Στο Master Chef 3 οι συμμετέχοντες άρχισαν από νωρίς να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό και ο αυθορμητισμός τους να αγγίζει κόκκινο. Αρκετά νωρίς ξεκίνησαν οι κόντρες, οι σπόντες και τα πηγαδάκια μεταξύ παικτών. Ο […]

Master Chef 3

Στο χθεσινό (20/2) επεισόδιο του Master Chef υπήρχαν έντονες κόντρες και οι σπόντες του Χαράλαμπου για στρατηγική έδιναν κι έπαιρναν.

Στο Master Chef 3 οι συμμετέχοντες άρχισαν από νωρίς να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό και ο αυθορμητισμός τους να αγγίζει κόκκινο. Αρκετά νωρίς ξεκίνησαν οι κόντρες, οι σπόντες και τα πηγαδάκια μεταξύ παικτών. Ο εκνευρισμός και οι δυσαρέσκειες σε κάθε επεισόδιο γίνονται όλο και πιο έντονα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Ελίζαμπεθ -ως νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας- κλήθηκε να πει ποιος θα είναι ο άλλος αρχηγός της ομαδικής δοκιμασίας. Η Λιζ διάλεξε την Γιάννα και έτσι και οι δύο άρχισαν να επιλέγουν τους παίκτες για τις ομάδες τους. Η πρώτη αρχηγός διάλεξε πρώτο τον Αλέξανδρο, ο οποίος την συμβούλευε ποιον να επιλέξει.

Οι υπόλοιποι παίκτες δεν το άφησαν ασχολίαστο αυτό και μίλησαν για στρατηγική. Ο Χαράλαμπος, που ήταν στην ομάδα της Γιάννας, υποστήριξε πως διάλεξε αρκετούς ερασιτέχνες κάτι που ενόχλησε τους συμπαίκτες του. Δήλωσε μάλιστα πως υποβαθμίζει τον εαυτό του στην ομάδα που είναι. Η Άλκηστις, από την άλλη, είχε τα νεύρα της με τον Αλέξανδρο, υποστηρίζοντας πως έχει στρατηγική και χαρακτήρισε την Λιζ «πιόνι» του.

Άστραψε και βρόντηξε ο Κοντιζάς

Να θυμήσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο οι κριτές είχαν απογοητευτεί με τις μαγειρικές επιδόσεις των υποψήφιων Master Chef στο test δημιουργικότητας. Υποψήφιοι προς αποχώρηση κρίθηκαν και οι εννέα που τα πιάτα τους είχαν αποδοκιμαστεί από τους κριτές. Η συμπεριφορά και η στάση συγκεκριμένων παικτών προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή του Σωτήρη Κοντιζά.

Για την Άλκηστις συγκεκριμένα τόνισε πως η τόλμη της ξεπερνάει τα όρια του θάρρους και προσεγγίζει τα όρια του θράσους. Ο Σωτήρης Κοντιζάς της τόνισε «περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό». Η κριτική εξόργισε την παίκτρια που την θεώρησε ανυπόστατη και άδικη. «Απαιτούμε κάποια πράγματα από εσάς, δεν σας παρακαλάμε, τα απαιτούμε», συνέχισε μεταξύ άλλων ο Κοντιζάς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις