Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκρός ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν του Μιζούρι- Η ύποπτη κίνηση της συζύγου
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ο αρχηγός της Κου Κλουξ Κλαν του Μιζούρι- Η ύποπτη κίνηση της συζύγου

Νεκρός εντοπίστηκε ο αρχηγός της οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν στο Μιζούρι της Αμερικής. Ο Φρανκ Ανκόνα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Παρασκευή, βρέθηκε σε χαντάκι από μία οικογένεια που είχε πάει να ψαρέψει στο ποτάμι. Το πτώμα του ήταν δίπλα στο αυτοκίνητο του. Ο Ανκόνα είχε δηλώσει πως είχε αναλάβει μια αποστολή […]

ImageHandler

Νεκρός εντοπίστηκε ο αρχηγός της οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν στο Μιζούρι της Αμερικής.

Ο Φρανκ Ανκόνα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Παρασκευή, βρέθηκε σε χαντάκι από μία οικογένεια που είχε πάει να ψαρέψει στο ποτάμι.

Το πτώμα του ήταν δίπλα στο αυτοκίνητο του.

Ο Ανκόνα είχε δηλώσει πως είχε αναλάβει μια αποστολή εκτός της πολιτείας, ενώ πρόσφατα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο μια selfie με το τέλεια οργανωμένο οπλοστάσιο που είχε.

frank-ancona-800x430

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Οι υπάλληλοι του αρχηγού της οργάνωσης, είπαν στην αστυνομία πως δεν γνώριζαν το παραμικρό για την τελευταία του δουλειά, ωστόσο υποψίες προκαλεί η σύζυγος του.

Η 51χρονη, που από ότι φαίνεται ήταν σε διάσταση με τον σύζυγο της, ανήρτησε στο διαδίκτυο την ημέρα εξαφάνισης του Ανκόνα, αγγελία για συγκάτοικο.

Η γυναίκα ανακρίνεται, ενώ ερευνάται και το σπίτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις