Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί έκθεση μοτοσικλέτας στην Αθήνα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί έκθεση μοτοσικλέτας στην Αθήνα

Για πρώτη φορά μετά το 2008, όλες οι εταιρίες του κλάδου δικύκλων του ΣΕΑΑ, θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη έκθεση, οι πύλες της οποίας θα ανοίξουν την Πέμπτη 20 Απριλίου για 5 ημέρες. Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι το εκθεσιακό κέντρο της ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στον Αγ. Κοσμά. Ο ενιαίος χώρος των 7.000 […]

motoshow_2008_lf349

Για πρώτη φορά μετά το 2008, όλες οι εταιρίες του κλάδου δικύκλων του ΣΕΑΑ, θα συμμετάσχουν σε μια μεγάλη έκθεση, οι πύλες της οποίας θα ανοίξουν την Πέμπτη 20 Απριλίου για 5 ημέρες.

Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι το εκθεσιακό κέντρο της ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο στον Αγ. Κοσμά.

Ο ενιαίος χώρος των 7.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων κρίθηκε ο καταλληλότερος για να φιλοξενήσει την μεγάλη αυτή διοργάνωση, με τους δεκάδες εκθέτες και τους χιλιάδες επισκέπτες, που αναμένεται να παρευρεθούν.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί από το επίσημο site της έκθεσης, το οποίο θα βρίσκεται στον “αέρα” από τις αρχές Μαρτίου. Από Πέμπτη 20 έως και Δευτέρα 24 Απριλίου η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Ανάδοχος οργανωτής της έκθεσης είναι η εταιρεία ALBATROSS Event Organizing, υπό τη γενική διεύθυνση του Κ. Λαμάρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις