Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Δήμος Αθηναίων: Νέες γραμμές τηλεφωνικής υποστήριξης
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δήμος Αθηναίων: Νέες γραμμές τηλεφωνικής υποστήριξης

Δήμος Αθηναίων: Τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης σε θέματα πρώτης ιατρικής βοήθειας και ψυχολογικής υποστήριξης θέτει στην διάθεση των πολιτών ο Δήμος Αθηναίων.

Δήμος Αθηναίων: Εκτός από τις φυσικές συνέπειες της πανδημίας από τον κορονοϊό Covid-19, για τις οποίες προκύπτει όλο και μεγαλύτερη ανάγκη ενημέρωσης και βοήθειας, δυστυχώς υπάρχουν πολλές παράπλευρες συνέπειες. Μια από τις πλέον σημαντικές επιπτώσεις της λοίμωξης από τον κορονοϊό Covid-19 είναι και η ψυχική επιβάρυνση του πληθυσμού, αφενός λόγω της πανδημίας αφετέρου λόγω του αναγκαίου για τη Δημόσια Υγεία περιορισμού των μετακινήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αθηναίων θα λειτουργεί τηλεφωνικές γραμμές για τους  πολίτες παρέχοντας τις εξής υπηρεσίες: -Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης, τηλ. 210 3637365, με τρεις ψυχολόγους και μία κοινωνική λειτουργό -Γραμμή Πρώτης Βοήθειας, τηλ. 210 3638049, με ιατρούς και επισκέπτες/επισκέπτριες υγείας από τα Δημοτικά Ιατρεία. Οι δύο αυτές γραμμές λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

 Δήμος Αθηναίων: «Μέσα σε κάθε σπίτι»

«Οι πληγές και τα προβλήματα που προκαλεί αυτή η πανδημία είναι πολλαπλά και πολυεπίπεδα. Ανασκουμπωνόμαστε και δυναμώνουμε. Συντονίζουμε όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες μας αλλά δημιουργούμε και νέες συνθήκες για την εξυπηρέτηση των πολιτών, με έναν στόχο. Να συνεχίσει ο Δήμος μας να βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι, να είναι παρών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα» επισημαίνει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κτηματολόγιο: Πώς θα γίνονται οι επισκέψεις στα γραφεία

Μέτρα προστασίας και στις φυλακές: Τι ζητά η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων

“Οι Έλληνες δίνουν μαθήματα φιλότιμου και βγαίνουν νικητές” – Η Daily Telegraph μάς δίνει κουράγιο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις