Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κράτησε το μηδέν η ΑΕΚ – “Όλα τα λεφτά” η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κράτησε το μηδέν η ΑΕΚ – “Όλα τα λεφτά” η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ (Video)

Στα Χανιά σε ένα κακό ματς με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, Πλατανιάς και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 0-0. Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα κρίνει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν τον πρώτο λόγο. Το ματς Στο 6’ ο Μάνταλος έσπασε τη μπάλα προς το πέναλτι, η μπάλα κατέληξε στον Σιμόες όπου έκανε […]

aek

Στα Χανιά σε ένα κακό ματς με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, Πλατανιάς και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 0-0.

Η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα κρίνει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν τον πρώτο λόγο.

Το ματς

Στο 6’ ο Μάνταλος έσπασε τη μπάλα προς το πέναλτι, η μπάλα κατέληξε στον Σιμόες όπου έκανε το πρώτο σουτ, αυτό σταμάτησε σε σώματα, ενώ στην επαναφορά το δεύτερο σουτ του Γκάλο έφυγε ελάχιστα δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μπήκε και πάλι με σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και έφτασε πολύ κοντά στο 49’ με τον Μάνταλο. Ο αρχηγός της Ένωσης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Κοκκαλά να διώχνει με τα πόδια, ενώ ο Αραούχο στην επαναφορά δεν κατάφερε να πάρει το ριμπάουντ.

 Στο 57’ ο Μανούσος πέρασε παράλληλη μπαλιά στον Γιορέντε, ο οποίος από τη μικρή περιοχή έπιασε το απευθείας σουτ, όμως ο Ανέστης έκανε εκπληκτική επέμβαση διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 72’ ο Αραούχο βγήκε από τα άκρα, κέρδισε στο σπριντ τον Πριντέτα, σε μία «σκοτωμένη» μπαλιά, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση, έδιωξε με ακροδάχτυλα του ποδιού του ο Κοκκαλάς, σώζοντας την εστία του.

Ο Πλατανιάς είχε μία καλή στιγμή στο 73’ όταν ο Γιακουμάκης έπιασε ένα απευθείας σουτ, όμως ο Ανέστης αντέδρασε σωστά στην κλειστή του γωνία

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Σκαρντοβέλι, Μπανανά, Κάργας, Αποστολόπουλος (88’ Στανιστάβλιεβιτς), Μαραγκός, Πριντέτα, Γιορέντε (80’ Μενδρινός), Μανούσος (67’ Γιακουμάκης), Μουνάφο, Σίγκνεβιτς

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Γιοχανσον, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Μάνταλος (85’ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (64’ Πέκχαρτ), Αραούχο (90’ Μεληκιώτης)

Δείτε τις φάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις