Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

10

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έξαλλος ο Αλέφαντος με τον Μπέντο: Παίζει το κεφάλι του!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλος ο Αλέφαντος με τον Μπέντο: Παίζει το κεφάλι του!

Στο στόχαστρο του Νίκου Αλέφαντου βρέθηκε για τα καλά ο Μπέντο για το πώς επέλεξε να «στήσει» την ομάδα του Ολυμπιακού στο αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο πληθωρικός «Αλε» σχολιάζει και την τεσσάρα του Παναθηναϊκού. Το άρθρο του Νίκου Αλέφαντου όπως δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr    «Το έχω πει επανειλημμένως ότι τα πειράματα του Μπέντο θα […]

Ατάκα-βόμβα Αλέφαντου για Μπέντο: "Παίζει το..." – "Αδιανόητο για Μπεργκ - ΠΑΟ, έτριβα τα μάτια μου"!

Στο στόχαστρο του Νίκου Αλέφαντου βρέθηκε για τα καλά ο Μπέντο για το πώς επέλεξε να «στήσει» την ομάδα του Ολυμπιακού στο αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ο πληθωρικός «Αλε» σχολιάζει και την τεσσάρα του Παναθηναϊκού.

Το άρθρο του Νίκου Αλέφαντου όπως δημοσιεύτηκε στο sportdog.gr   

«Το έχω πει επανειλημμένως ότι τα πειράματα του Μπέντο θα στοιχίσουν για το Κύπελλο και για την Ευρώπη. Δε γίνεται να πηγαίνεις σε ένα τόσο σημαντικό ματς που είναι η μισή πρόκριση στο Κύπελλο με 4 μικρούς μέσα και με τον Καρντόσο και να αναγκάζεσαι στο τέλος να φωνάζεις αλλαγές και να λες έλα μέσα Ιντέγε, έλα μέσα Φορτούνη, έλα μέσα Σεμπά. Ποιος είναι ο Ιντέγε για να σου αλλάξει το παιχνίδι στα τελευταία δέκα λεπτά, ο Ρονάλντο είναι;

Δείχνουν ταλέντο οι μικροί, για τον Ρέτσο εγώ το είχα πει ότι πρέπει να παίξει αμυντικό χαφ, αλλά υπάρχουν προβλήματα, θέλουν δουλειά τα παιδιά. Ο Ανδρούτσος ξέρει μπάλα αλλά σε ποια θέση θα παίξει; Χαφ δεν κόβει, μπροστά δεν σκοράρει. Ο Μανθάτης είναι πιο έτοιμος από όλους αλλά πρέπει να μάθει να βλέπει δίχτυα. Ο Νικολάου είναι αργός, θέλει δουλειά στις ταχύτητες.

Με ένα εκπληκτικό 4-4-2 ο Πίντο έστησε πολύ καλά τον Ατρόμητο, πάντα δυσκολεύει άλλωστε τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος, δεν το ήξερε ο Μπέντο, δεν το είχε μάθει;

Το ξαναλέω, ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός, τον είχα μπανίσει από τα Γιάννενα, έχει ανέβει πολύ ο ΠΑΟΚ, ανεβαίνει και η ΑΕΚ, το Κύπελλο δεν θα είναι εύκολο, και του χρόνου το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο, αν χάσει χρόνο ο Ολυμπιακός με πειράματα. Οι άλλοι προσπαθούν να φτιάξουν ομάδες, νεκρανασταίνονται. Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη έχει 2 ενδεκάδες αλλά ο Μπέντο δεν βάζει τους καλύτερους να παίζουν. Και δεν βλέπουμε μπάλα. Και επειδή δεν βλέπει μπάλα ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο.

Βλέπεις ότι ο Καρντόσο δεν τραβάει, δεν μπορεί, είναι αργός παίκτης. Δεν μπορείς να το καταλάβεις; Τι περιμένεις από αυτόν, γιατί επιμένεις; Να σου ξαναβρεί τη φόρμα του ώστε να τον έχεις του …χρόνου; Με τα τρελά που κάνεις έκοψες τη φόρα του Ανσαριφάρντ, του έκοψες το ηθικό.

Και κουτουλάνε ο Καρντόσο με τον Ανσαριφάρντ μπροστά μαζί. Δεν πάει αυτό το 4-4-2 στον Ολυμπιακό, δεν ταιριάζει. Διότι οι αντίπαλοι κλείνουν τους χώρους πίσω και εσύ το ρίχνεις στις γιόμες, ποδόσφαιρο παλιών δεκαετιών.

Τους μικρούς πρέπει να τους βάζεις σε εύκολα ματς πρωταθλήματος ή αν νικάς 2-0 και σε δύσκολα ματς βάλε τους αλλαγή. Έχοντας όμως τον κορμό της ομάδας σου. Τώρα είναι η ομάδα σου έτοιμη για τα ντέρμπι που έρχονται στο πρωτάθλημα, για το Κύπελλο και για την Ευρώπη;

Ο Παναθηναϊκός έκανε με τον Αστέρα Τρίπολης το καλύτερο φετινό του παιχνίδι. Το να σέρνεται ο Μπεργκ και να βάζει ο Παναθηναϊκός 4 γκολ είναι αδιανόητο, έτριβα τα μάτια μου. Είχα πει ότι έπρεπε να ρίξει ο Ουζουνίδης τον Βλαχοδήμο μπροστά δίπλα στον Μπεργκ για να δώσει ταχύτητα, το έκανε με τον Κλωναρίδη και πήρε άλλη ταχύτητα ο Παναθηναϊκός. Και κυρίως ο Εμποκού ήταν εκπληκτικός. Και ο Κουλιμπαλί πάνω κάτω ως δεξί μπακ, και ο Βιγιαφάνες καλός στην πτέρυγα, τα στόπερ ανεβασμένα ο Κουτρουμπής και ο Μολέντο, ήταν ένας διαφορετικός Παναθηναϊκός.

Στα επόμενα ματς ο Μπέντο παίζει το κεφάλι του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις