Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οι σάκοι με τα λιπάσματα έκρυβαν 383 κιλά … παραισθήσεων (Photos)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι σάκοι με τα λιπάσματα έκρυβαν 383 κιλά … παραισθήσεων (Photos)

Του Πέτρου Καρσιώτη Τα σακιά με τα λιπάσματα έκρυβαν… παραισθήσεις! Τριακόσια ογδόντα τρία κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ανακάλυψαν άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στη διάρκεια ελέγχου στο κατά τα άλλα νόμιμο φορτίο νταλίκας, που μετέφερε σακιά με λιπάσματα. Η επιχείρηση, που εντάσσεται, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιεί […]

igoymen2

Του Πέτρου Καρσιώτη

Τα σακιά με τα λιπάσματα έκρυβαν… παραισθήσεις!

Τριακόσια ογδόντα τρία κιλά ακατέργαστης κάνναβης, ανακάλυψαν άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, στη διάρκεια ελέγχου στο κατά τα άλλα νόμιμο φορτίο νταλίκας, που μετέφερε σακιά με λιπάσματα.

Η επιχείρηση, που εντάσσεται, όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, διενεργήθηκε στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε όχημα με επικαθήμενο και  με οδηγό έναν 41χρονο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από σάκους με λιπάσματα, υπήρχε κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευασμένη σε εβδομήντα 70 σάκους, συνολικού μεικτού βάρους τριακοσίων ογδόντα δύο κιλών και εννιακοσίων τριάντα γραμμαρίων 382,930 κιλών.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 41χρονος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας καθώς και το μεγάλο φορτηγό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις