Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νάιτζελ Φάρατζ: Μετά την αποκάλυψη για τη νεαρή Γαλλίδα, του “έρχονται” αβγά! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Νάιτζελ Φάρατζ: Μετά την αποκάλυψη για τη νεαρή Γαλλίδα, του “έρχονται” αβγά! (video)

Ο Νάιτζελ Φάρατζ ζει πλέον την καλύτερη περίοδο της ζωής του, αφού η έξοδος από την ευρωζώνη πραγματοποιήθηκε, ενώ η αγκαλιά της 37χρονης μελαχρινής Γαλλίδας άνοιξε χωρίς να πρέπει να κρυφτεί. Τουλάχιστον από την σύζυγο του, αφού στους δημοσιογράφους, ο πρώην ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας UKIP, επιμένει να χαρακτηρίζει ανοησίες τις φήμες που […]

ImageHandlerU4KUTHRG

Ο Νάιτζελ Φάρατζ ζει πλέον την καλύτερη περίοδο της ζωής του, αφού η έξοδος από την ευρωζώνη πραγματοποιήθηκε, ενώ η αγκαλιά της 37χρονης μελαχρινής Γαλλίδας άνοιξε χωρίς να πρέπει να κρυφτεί.

Τουλάχιστον από την σύζυγο του, αφού στους δημοσιογράφους, ο πρώην ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας UKIP, επιμένει να χαρακτηρίζει ανοησίες τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Λορ Φεραρί.

Χθες, μαζί με τον σημερινό ηγέτη του UKIP Πολ Νουτάλ. Βρέθηκε στην πόλη Στόουκ στο Στράτφορντσαϊρ, στο πλαίσιο καμπάνιας του κόμματός τους.

69977e7efd541a49a05067b160d572b4

Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη, καθώς ένας άντρας πέταξε αβγά στους δύο άντρες και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Ο Φαράτζ δεν έδειξε καθόλου να πτοείται, ωστόσο τα μέσα συνδέουν τη βροχή αβγών, με τις φήμες για την 37χρονη πολιτικό.

Ακόμη κι αν το ζευγάρι αρνείται τα πάντα , υποστηρίζοντας πως απλώς ο Βρετανός πολιτικός βοηθάει την Γαλλίδα που έχει οικονομικά προβλήματα, η 50χρονη σύζυγος του Κίρστεν Φάρατζ, αποκάλυψε την αλήθεια.

ImageHandlerU4KUTHRG

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών του Φαράτζ, δήλωσε πως εδώ και αρκετά χρόνια οι δυο τους ζουν χωριστές ζωές  ενώ συμπλήρωσε πως: «Αυτή είναι μια κατάσταση που αρμόζει σε όλους και δεν είναι κάτι καινούριο για τους εμπλεκόμενους σε αυτή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις