Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λευκός Οίκος: “Να ζητήσουν συγγνώμη οι New York Times, ο Τραμπ δεν φοράει ρόμπα”
ΚΟΣΜΟΣ

Λευκός Οίκος: “Να ζητήσουν συγγνώμη οι New York Times, ο Τραμπ δεν φοράει ρόμπα”

Ο πόλεμος του Τραμπ με τα διάσημα μέσα ενημέρωσης, καλά κρατεί, με τον πρόεδρο να μην αφήνει ποτέ τίποτε ασχολίαστο. Αυτή τη φορά, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου εξοργίστηκε με το άρθρο των New York Times με θέμα την καθημερινότητα του Ντόναλντ Τραμπ. Το άρθρο έφερε τίτλο «Ο Τραμπ και το επιτελείο του επανεξετάζουν την […]

σπαισερ

Ο πόλεμος του Τραμπ με τα διάσημα μέσα ενημέρωσης, καλά κρατεί, με τον πρόεδρο να μην αφήνει ποτέ τίποτε ασχολίαστο.

Αυτή τη φορά, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου εξοργίστηκε με το άρθρο των New York Times με θέμα την καθημερινότητα του Ντόναλντ Τραμπ.

Το άρθρο έφερε τίτλο «Ο Τραμπ και το επιτελείο του επανεξετάζουν την στρατηγική τους έπειτα από μία δύσκολη εκκίνηση», και μεταξύ άλλων αναλύει τις καθημερινές κινήσεις του προέδρου των ΗΠΑ, όταν χαλαρώνει στον Λευκό Οίκο.

Ο μόνος Ντόναλντ Τραμπ, με την οικογένεια να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, «αποσύρεται κατά τις 18.30 στα ιδιαίτερα διαμερίσματα», όπως γράφει το άρθρο.

ImageHandler

Συνεχίζοντας, αναφέρει αυτό που έβγαλε από τα ρούχα του τον Σον Σπάισερ: «Όταν ο κ. Τραμπ δεν βλέπει τηλεόραση με τη ρόμπα του ή δεν τηλεφωνεί σε πρώην μέλη του προεκλογικού του επιτελείου, πηγαίνει για εξερεύνηση των άγνωστων πλευρών της νέας του κατοικίας».

Ο Σπαίσερ ξεσπώντας δήλωσε: «Αυτό το ρεπορτάζ είναι τόσο γεμάτο λάθη που οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον πρόεδρο», ενώ πρόσθεσε πως η εφημερίδα κάνει «κατάφωρα σφάλματα σε σχέση με τα γεγονότα».

trumpppp

«Πρόκειται για τον ίδιο τον ορισμό της παραπληροφόρησης. Αρχίστε από την αρχή: δεν νομίζω ότι ο πρόεδρος διαθέτει ρόμπα και είναι σαφές ότι δεν φορά».

«Από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι ιστορίες που δεν υπάρχουν. Δεν είναι η ακριβής περιγραφή αυτών που συμβαίνουν», συμπλήρωσε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις