Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο λόγω προκλητικής εμφάνισης! (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Την πέταξαν έξω από το αεροπλάνο λόγω προκλητικής εμφάνισης! (pic-vid)

Μια 21χρονη κοπέλα καταγγέλλει αεροπορική εταιρεία καθώς την απέβαλε λόγω της προκλητικής της εμφάνισης, με την ίδια να δηλώνει πως ένιωσε πολύ άβολα με την συμπεριφορά του προσωπικού. Σύμφωνα με την ίδια, οι αεροσυνοδοί της Spirit Airlines την αντιμετώπισαν υποτιμητικά, ενώ της έκαναν πολύ παράξενες ερωτήσεις. Αρχικά ρώτησαν την κοπέλα αν «έχει καταναλώσει αλκοόλ;» και […]

ImageHandler

Μια 21χρονη κοπέλα καταγγέλλει αεροπορική εταιρεία καθώς την απέβαλε λόγω της προκλητικής της εμφάνισης, με την ίδια να δηλώνει πως ένιωσε πολύ άβολα με την συμπεριφορά του προσωπικού.

Σύμφωνα με την ίδια, οι αεροσυνοδοί της Spirit Airlines την αντιμετώπισαν υποτιμητικά, ενώ της έκαναν πολύ παράξενες ερωτήσεις.

vizia

Αρχικά ρώτησαν την κοπέλα αν «έχει καταναλώσει αλκοόλ;» και στη συνέχεια της είπαν «σας παρακαλώ καλύψτε το ντεκολτέ σας», όπως αναφέρει η ίδια η Μπρέντα.

Η εταιρεία χαμηλού κόστους, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως δεν έδιωξε το νεαρό κορίτσι εξαιτίας της προκλητικής εμφάνισης της, αλλά γιατί η συμπεριφορά της ήταν ανάρμοστη λόγω κατανάλωσης υπερβολικού αλκοόλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις