Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Ο Τραμπ “ξαναχτύπησε”! «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση αυτού του αποκαλούμενου δικαστή»
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ “ξαναχτύπησε”! «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση αυτού του αποκαλούμενου δικαστή»

Δεν μαζεύεται ο  Ντόναλντ Τραμπ και περνά στην αντεπίθεση μετά την απόφαση δικαστηρίου του Σιάτλ, με την οποία «παγώνει» το διάταγμα του, για τη μετανάστευση. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θυμίζει … πολύ τον «δημοκράτη» … Ερντογάν! Ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά την Παρασκευή, το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ που έχει στόχο […]

τρμαπ

Δεν μαζεύεται ο  Ντόναλντ Τραμπ και περνά στην αντεπίθεση μετά την απόφαση δικαστηρίου του Σιάτλ, με την οποία «παγώνει» το διάταγμα του, για τη μετανάστευση.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θυμίζει … πολύ τον «δημοκράτη» … Ερντογάν!

Ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά την Παρασκευή, το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ που έχει στόχο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, όμως ο Λευκός Οίκος υποσχέθηκε αμέσως ότι θα απαντήσει. Η προσωρινή δικαστική εντολή του δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ ισχύει για ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια μέχρι να εξεταστεί η προσφυγή που κατέθεσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον Μπομπ Φέργκιουσον.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ «χτύπησε» το πρωί του Σαββάτου με απειλές και ειρωνείες προς τον δικαστή του Σιάτλ αναφέροντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η άποψη αυτού του αποκαλούμενου δικαστή, η οποία ουσιαστικά αφαιρεί την επιβολή του νόμου από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί».

Καταγραφή

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε τονίζοντας ακόμα πως όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποφασίζει «ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει», τότε αυτό είναι «μεγάλο πρόβλημα».

Ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε αναλυτικά: «Όταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να μπει και να βγει, ειδικά για λόγους ασφάλειας – μεγάλο πρόβλημα! Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε είναι θάνατος και καταστροφή. Η απόφαση του αποκαλούμενου δικαστή, που ουσιαστικά αφαιρεί τη δύναμη του νόμου σε αυτή τη χώρα, είναι γελοία και θα ανατραπεί»!

3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις