Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / To Ιράν δίνει μια “γεύση” στην Αμερική: Άρχισε ήδη τις εκτοξεύσεις πυραύλων
ΚΟΣΜΟΣ

To Ιράν δίνει μια “γεύση” στην Αμερική: Άρχισε ήδη τις εκτοξεύσεις πυραύλων

Οι τρομακτικές συνέπειες της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορέψει την είσοδο σε πολίτες επτά χωρών κατά κύριο λόγο με μουσουλμανικό πληθυσμό, έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται. Όπως ανακοίνωσε το επίλεκτο σώμα των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, γνωστό ως Φρουροί της Επανάστασης, ξεκίνησαν σήμερα οι εκτοξεύσεις πυραύλων με σκοπό να πάρει η Αμερική μία γεύση του […]

ImageHandler

Οι τρομακτικές συνέπειες της απόφασης του Ντόναλντ Τραμπ να απαγορέψει την είσοδο σε πολίτες επτά χωρών κατά κύριο λόγο με μουσουλμανικό πληθυσμό, έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται.

Όπως ανακοίνωσε το επίλεκτο σώμα των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, γνωστό ως Φρουροί της Επανάστασης, ξεκίνησαν σήμερα οι εκτοξεύσεις πυραύλων με σκοπό να πάρει η Αμερική μία γεύση του τι θα συμβεί, αν συνεχίσει να προκαλεί με τη συμπεριφορά της.

Να σημειωθεί πως στις 29 Ιανουαρίου το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο, προκαλώντας την οργή του Τραμπ και ρίχνοντας λάδι στη φωτιά στις ήδη κρίσιμες σχέσεις των δύο χωρών.

Ο ιστότοπος του επίλεκτου σώματος «Sepahnews» αναφέρει πως «τα γυμνάσια αυτά έχουν στόχο να καταδείξουν «την πλήρη προετοιμασία για αντιμετώπιση των απειλών», περιλαμβανομένων «των ταπεινωτικών κυρώσεων» εναντίον του Ιράν», εννοώντας τις νέες κυρώσεις που επέβαλε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ στη χώρα.

Σύμφωνα με τους Φρουρούς της Επανάστασης, θα δοκιμασθούν διάφοροι τύποι συστημάτων ραντάρ και πυραύλων ιρανικής κατασκευής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις