Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Λαμία: Ηλικιωμένη έδωσε 26.000 σε απατεώνες!
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ηλικιωμένη έδωσε 26.000 σε απατεώνες!

Η γνωστή απάτη με τα τηλεφωνήματα σε ηλικιωμένους όπου άγνωστοι τους τρομάζουν για τα παιδιά τους, καλά κρατεί. Μια 91χρονη γιαγιά στη Λαμία, δέχτηκε την περασμένη Πέμπτη ένα τρομακτικό τηλεφώνημα. Ένας «πρόσφυγας» της είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι Σύρος πρόσφυγας και η κόρη σας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο το μικρό παιδί μου. Δώσε μου ότι […]

Occupational therapists launch new guidelines to help stop elder abuse before it starts (CNW Group/Canadian Association of Occupational Therapists)

Η γνωστή απάτη με τα τηλεφωνήματα σε ηλικιωμένους όπου άγνωστοι τους τρομάζουν για τα παιδιά τους, καλά κρατεί.

Μια 91χρονη γιαγιά στη Λαμία, δέχτηκε την περασμένη Πέμπτη ένα τρομακτικό τηλεφώνημα. Ένας «πρόσφυγας» της είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι Σύρος πρόσφυγας και η κόρη σας παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο το μικρό παιδί μου. Δώσε μου ότι χρήματα έχεις για να πάρω το νεκρό παιδί μου και να γυρίσω πίσω και να μην πάω στην αστυνομία και κλείσουν φυλακή την κόρη σου….».

Οι απατεώνες είχαν μαζί τους μια γυναίκα που ήταν στο κόλπο, η οποία παρίστανε την κόρη και η ηλικιωμένη τρομοκρατημένη, δέχτηκε να δώσει όλα τα χρήματα της.

Χωρίς να έχει το κουράγιο να τηλεφωνήσει στην κόρη της, συμφώνησε να πάει ο άντρας έξω από το σπίτι της να παραλάβει το ποσό των 26.000 ευρώ!

Το τελευταίο διάστημα στη Λαμία, έχουν σημειωθεί αμέτρητα περιστατικά σαν κι αυτό, και οι ηλικιωμένοι υποκύπτουν στον εκβιασμό, παρά τις ενημερώσεις των Αρχών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι περισσότεροι δράστες κατάγονται από τη Βουλγαρία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις