Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Μπερδέματα” για την Λάρισα (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μπερδέματα” για την Λάρισα (Video)

Λάρισα και Κέρκυρα έμειναν ισόπαλες με 1-1 στο AEL FC Arena, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα. Οι “βυσσινί” καίγονταν για το τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά, όμως δεν τα κατάφεραν και μπλέκουν σε περιπέτειες Το ματς Στο 80′ με αρκετή δόση τύχης ο Ναζλίδης, ο μόνιμος σκορερ των Θεσσαλών […]

ael-nazlidis

Λάρισα και Κέρκυρα έμειναν ισόπαλες με 1-1 στο AEL FC Arena, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα.

Οι “βυσσινί” καίγονταν για το τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά, όμως δεν τα κατάφεραν και μπλέκουν σε περιπέτειες

Το ματς

Στο 80′ με αρκετή δόση τύχης ο Ναζλίδης, ο μόνιμος σκορερ των Θεσσαλών άνοιξε το σκορ με ένα τυχερό γκολ.

Ο Ναζλίδης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κουτζαβασίλη και ενώ φαινόταν ότι πάει άουτ, πήρε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα.

Η πρώτη μεγάλη φάση της Κέρκυρας έφερε και την ισοφάριση. Κόρνερ του Επστάιν στο 84′ κεφαλιά του Νίκιτς και 1-1 με την ΑΕΛ να μένει για ακόμα μία φορά χωρίς νίκη.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Κόντορ 67′), Τικό (Αμίτ 46′), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (Τσακοπίνο 74′), Κάπος, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Νίκιτς 66′), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (Ζορμπάς 64′), Σιόντης (Γεωργακόπουλος 82′), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

Δείτε τα γκολ εδώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις