“Μπερδέματα” για την Λάρισα (Video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μπερδέματα” για την Λάρισα (Video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Λάρισα και Κέρκυρα έμειναν ισόπαλες με 1-1 στο AEL FC Arena, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα. Οι “βυσσινί” καίγονταν για το τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά, όμως δεν τα κατάφεραν και μπλέκουν σε περιπέτειες Το ματς Στο 80′ με αρκετή δόση τύχης ο Ναζλίδης, ο μόνιμος σκορερ των Θεσσαλών […]

04.02.2017 | 18:22

Λάρισα και Κέρκυρα έμειναν ισόπαλες με 1-1 στο AEL FC Arena, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αγωνιστική στην Σούπερ Λίγκα.

Οι “βυσσινί” καίγονταν για το τρίποντο για να ανασάνουν βαθμολογικά, όμως δεν τα κατάφεραν και μπλέκουν σε περιπέτειες

Το ματς

Στο 80′ με αρκετή δόση τύχης ο Ναζλίδης, ο μόνιμος σκορερ των Θεσσαλών άνοιξε το σκορ με ένα τυχερό γκολ.

Ο Ναζλίδης σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Κουτζαβασίλη και ενώ φαινόταν ότι πάει άουτ, πήρε φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα.

Η πρώτη μεγάλη φάση της Κέρκυρας έφερε και την ισοφάριση. Κόρνερ του Επστάιν στο 84′ κεφαλιά του Νίκιτς και 1-1 με την ΑΕΛ να μένει για ακόμα μία φορά χωρίς νίκη.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Κόντορ 67′), Τικό (Αμίτ 46′), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (Τσακοπίνο 74′), Κάπος, Ναζλίδης, Αβραάμ.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Νίκιτς 66′), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (Ζορμπάς 64′), Σιόντης (Γεωργακόπουλος 82′), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ.

Δείτε τα γκολ εδώ

Exit mobile version