Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρόστιμο σε “οδοντίατρο” που ασκούσε το επάγγελμα κοιτώντας βιντεάκια στο Youtube!
ΚΟΣΜΟΣ

Πρόστιμο σε “οδοντίατρο” που ασκούσε το επάγγελμα κοιτώντας βιντεάκια στο Youtube!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας νεαρός στη Μαλαισία που ονειρευόταν να γίνει οδοντίατρος, αποφάσισε να πάρει το «πτυχίο» του, μαθαίνοντας τη δουλειά από βιντεάκια στο Youtube και άρθρα εξειδικευμένων περιοδικών! Ο 25χρονος Mohamad Irwan Mohd Sudi, έκανε σφραγίσματα, εξαγωγές και απονευρώσεις, ξεχνώντας να σπουδάσει την επιστήμη και πληρωνόταν κανονικά για τις υπηρεσίες του. Μάλιστα για […]

36710-ODONTIATROI-–-ORTHODONTIKOI-ODONTIATROS-HALANDRI-ATHINA---HEIROYRGOS-ODONTIATROS---DR-OYRANIA-MPORETOY-1

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Ένας νεαρός στη Μαλαισία που ονειρευόταν να γίνει οδοντίατρος, αποφάσισε να πάρει το «πτυχίο» του, μαθαίνοντας τη δουλειά από βιντεάκια στο Youtube και άρθρα εξειδικευμένων περιοδικών!

Ο 25χρονος Mohamad Irwan Mohd Sudi, έκανε σφραγίσματα, εξαγωγές και απονευρώσεις, ξεχνώντας να σπουδάσει την επιστήμη και πληρωνόταν κανονικά για τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα για να γίνει σωστός επαγγελματίας, άνοιξε ολόκληρη οδοντιατρική κλινική στην περιοχή Perkampungan Indera Sempurna της πόλης Kuantan.

Τελικά, τον «έπιασαν στα πράσα» και τώρα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο των 9000 δολαρίων.

Αυτή η τακτική βέβαια, είναι συνηθισμένη στη Μαλαισία, με πιο σοκαριστική την υπόθεση του 2007, με τις Αρχές να διαπιστώνουν πως ένας 63χρονος ασκούσε την οδοντιατρική 29 χρόνια!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις