Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αποκάλυψη: 150 χιλ. ευρώ που είχε κλέψει η συμμορία των Ρομά βρέθηκαν σε θυρίδα τράπεζας στην Ελευσίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: 150 χιλ. ευρώ που είχε κλέψει η συμμορία των Ρομά βρέθηκαν σε θυρίδα τράπεζας στην Ελευσίνα

Του Πέτρου Καρσιώτη Και νέα τραπεζική θυρίδα μέσα στην οποία αρχηγικό μέλος της πολυδαίδαλης συμμορίας των Ρομά έκρυβε μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε κλαπεί από σπίτια, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής! Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, οι αστυνομικοί που συνεχίζουν νυχθημερόν τις έρευνες για την ανακάλυψη όσων περισσότερων κλοπιμαίων μπορέσουν, έφθασαν πριν από […]

6-640x427

Του Πέτρου Καρσιώτη

Και νέα τραπεζική θυρίδα μέσα στην οποία αρχηγικό μέλος της πολυδαίδαλης συμμορίας των Ρομά έκρυβε μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε κλαπεί από σπίτια, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, οι αστυνομικοί που συνεχίζουν νυχθημερόν τις έρευνες για την ανακάλυψη όσων περισσότερων κλοπιμαίων μπορέσουν, έφθασαν πριν από δύο 24ωρα σε τράπεζα της περιοχής Ελευσίνας.

Η Τραπεζική θυρίδα είχε νοικιασθεί σε άλλο όνομα

Μέσα σε τραπεζική θυρίδα, βρήκαν 150.000 ευρώ! Η θυρίδα είχε νοικιασθεί σε άλλο όνομα, αλλά οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον ουσιαστικό κάτοχο του περιεχομένου της και ο οποίος δραστηριοποιείτο ιδιαίτερα στη Δυτική Αττική.

Πιστεύουν ακράδαντα οι αστυνομικοί ότι μετρητά, λίρες και κοσμήματα, που ακόμη δεν έχουν βρεθεί για να αποδοθούν στους δικαιούχους τους, έχουν αποκρυβεί σε θυρίδες, αλλά και σε άλλες απίθανες κρυψώνες.

Άλλωστε και το πλήθος των χρυσαφικών που εξέθεσε η Ασφάλεια Βορειοανατολικής στα μέσα της εβδομάδας, σε τραπεζική θυρίδα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε.

Βρέθηκαν κλοπιμαία στο φρεάτιο του ασανσέρ σε σπίτι αρχηγικού μέλους

Η Alphafreepress αποκαλύπτει επίσης ότι στην πρώτη φάση των ερευνών της Ασφάλειας όταν βρέθηκε και ο κύριος όγκος των χρυσαφικών, για να βρουν κλοπιμαία ξήλωσαν το θάλαμο ασανσέρ(!) και τα είδαν σε τσάντες στο φρεάτιο!

Γι αυτό οι έρευνες θα συνεχισθούν για να βρεθούν όσα κλοπιμαία δεν έχουν μετατραπεί σε χρυσό και έχουν πουληθεί ακόμη και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις