Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιβάνκα Τραμπ: Το “κοριτσάκι του μπαμπά” αναλαμβάνει χρέη Πρώτης Κυρίας (pic-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ιβάνκα Τραμπ: Το “κοριτσάκι του μπαμπά” αναλαμβάνει χρέη Πρώτης Κυρίας (pic-vid)

Λίγο η αδυναμία που έχει δείξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην κόρη του Ιβάνκα, λίγο η διαμονή της Μελάνια στη Νέα Υόρκη, δεν χρειάζεται πολύ για να φουντώσουν τα σενάρια πως η «πριγκίπισσα» του Ντόναλντ Τραμπ αναλαμβάνει χρέη Πρώτης Κυρίας. Την περασμένη Τρίτη, ο Τραμπ πέταξε μαζί με την κόρη του Ιβάνκα στο Delaware για […]

CLEVELAND, OH - JULY 21: Republican presidential candidate Donald Trump and his daughter Ivanka Trump test the teleprompters and microphones on stage before the start of the fourth day of the Republican National Convention on July 21, 2016 at the Quicken Loans Arena in Cleveland, Ohio. Ivanka will introduce her father before he gives his acceptance speech tonight, the final night of the convention. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Λίγο η αδυναμία που έχει δείξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ στην κόρη του Ιβάνκα, λίγο η διαμονή της Μελάνια στη Νέα Υόρκη, δεν χρειάζεται πολύ για να φουντώσουν τα σενάρια πως η «πριγκίπισσα» του Ντόναλντ Τραμπ αναλαμβάνει χρέη Πρώτης Κυρίας.

imerisia_LARGE_t_1061_44780414

Την περασμένη Τρίτη, ο Τραμπ πέταξε μαζί με την κόρη του Ιβάνκα στο Delaware για να αποτίσει φόρο τιμής στον William Owens, μέλος της SEAL Team, που σκοτώθηκε στην Υεμένη μετά την πρώτη αποτυχημένη στρατιωτική επιδρομή υπό την προεδρία του.

TRUMPIVANKA_689_355

Αυτή η επίσημη εμφάνιση του προέδρου με την κόρη του, ήταν αρκετή για να πληθύνουν οι φήμες πως η Ιβάνκα γίνεται σιγά- σιγά Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ίδια όμως η δραστήρια κόρη του πρόεδρου, απάντησε στις φήμες μιλώντας στο ABC News, πλέκοντας το εγκώμιο της γοητευτικότατης μητέρας της.

«Υπάρχει μόνο μία Πρώτη Κυρία και η Μελάνια θα είναι μια απίστευτη Πρώτη Κυρία. Είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο τα σενάρια ακόμη «παίζουν».

 Εκείνο το βλέμμα όμως της Μελάνια όταν ο Τραμπ επέλεξε να μιλήσει σε εκείνη τη μέρα της ορκωμοσίας του, δεν ξεχνιέται:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις