Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

17

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Δολοφόνησε το 5 μηνών μωρό της γιατί “έχασε τον έλεγχο”
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Δολοφόνησε το 5 μηνών μωρό της γιατί “έχασε τον έλεγχο”

  Σοκάρει η ομολογία μιας γυναίκας στο Buckeye, πως οι φωνές στο κεφάλι της την οδήγησαν να δολοφονήσει το μόλις 5 μηνών μωράκι της. Η Andrea Portillo, μαχαίρωσε το βρέφος μέχρι θανάτου το βράδυ της Δευτέρας στις 12.30 μ.μ. και όπως είπε στους αστυνομικούς «άκουγε φωνές» που της έλεγαν να το κάνει. Οι αστυνομικοί όταν […]

 

Capturek

Σοκάρει η ομολογία μιας γυναίκας στο Buckeye, πως οι φωνές στο κεφάλι της την οδήγησαν να δολοφονήσει το μόλις 5 μηνών μωράκι της.

Η Andrea Portillo, μαχαίρωσε το βρέφος μέχρι θανάτου το βράδυ της Δευτέρας στις 12.30 μ.μ. και όπως είπε στους αστυνομικούς «άκουγε φωνές» που της έλεγαν να το κάνει.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι της, είδαν την 29χρονη βουτηγμένη στα αίματα και αμέσως φρόντισαν να μεταφερθεί το μωρό στο νοσοκομείο.

Το άτυχο βρέφος μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Φοίνιξ για να χειρουργηθεί ωστόσο οι πολλαπλές μαχαιριές που είχε δεχθεί, δεν του επέτρεψαν να ζήσει.

Η Portillo που κρατείτα στη φυλακή Fourth Avenue του Φοίνιξ αμέσως παραδέχτηκε την πράξη της, υποστηρίζοντας πως έχασε τον έλεγχο.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις