Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΥΠΕΝ: «Συναγερμός» σήμερα και αύριο για την αιθαλομίχλη από τα τζάκια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΝ: «Συναγερμός» σήμερα και αύριο για την αιθαλομίχλη από τα τζάκια

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, απευθύνει συστάσεις για τον περιορισμό της χρήσης τζακιών και θερμαστρών, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την ατμοσφαιρική ρύπανση. Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Πέμπτη 02/02 και αύριο Παρασκευή 03/02, στην Αττική, θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από […]

AIUALO

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, απευθύνει συστάσεις για τον περιορισμό της χρήσης τζακιών και θερμαστρών, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Με βάση την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Πέμπτη 02/02 και αύριο Παρασκευή 03/02, στην Αττική, θα επικρατήσουν μετεωρολογικές συνθήκες (άπνοια και θερμοκρασιακή αναστροφή) που ευνοούν τη συσσώρευση ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια.

Συνιστάται στους πολίτες για σήμερα και αύριο η αποφυγή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας και παρακαλούμε θερμά τους πολίτες για τη θετική τους ανταπόκριση στην παρούσα σύσταση.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του ΥΠΕΝ παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των συγκεντρώσεων των αιωρούμενων σωματιδίων σε 24ωρη βάση και θα προβούν σε ανακοίνωση, εφόσον υπάρξει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις