Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΗΠΑ: Εκτελέστηκε ο άντρας που βίασε και δολοφόνησε μια μητέρα και τα παιδιά της
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε ο άντρας που βίασε και δολοφόνησε μια μητέρα και τα παιδιά της

Ο 37χρονος Μαρκ Κρίστενσον, που βίασε και δολοφόνησε μια μητέρα και τα δύο παιδιά της, εκτελέστηκε χθες με ένεση στην πολιτεία του Μιζούρι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο θάνατος του, ανακοινώθηκε στις 19:05 χθες, ενώ μπροστά στην εκτέλεση βρισκόταν ο αδερφός του και η γυναίκα του, στους οποίους ο 37χρονος είπε ψιθυρίζοντας ένα «σας […]

ipa

Ο 37χρονος Μαρκ Κρίστενσον, που βίασε και δολοφόνησε μια μητέρα και τα δύο παιδιά της, εκτελέστηκε χθες με ένεση στην πολιτεία του Μιζούρι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ο θάνατος του, ανακοινώθηκε στις 19:05 χθες, ενώ μπροστά στην εκτέλεση βρισκόταν ο αδερφός του και η γυναίκα του, στους οποίους ο 37χρονος είπε ψιθυρίζοντας ένα «σας αγαπώ», λίγο πριν ξεψυχήσει.

Στα 18 του, ο Κρίστενσον μαζί με τον 17χρονο ξάδερφο του, μπήκαν σε ένα σπίτι στην πόλη Βίχι του Μιζούρι και βίασαν μια μητέρα μπροστά στα δύο της παιδιά.

Όταν η 12χρονη κόρης της και ο 9χρονος γιος της αναγνώρισαν τον έναν από τους δύο, ο Κρίστενσον και ο ξάδερφος του τους απήγαγαν και τους σκότωσαν κοντά σε μια λίμνη στο σπίτι τους.

Η μητέρα, που σφάχτηκε πρώτη, είπε στα παιδιά της πόσο τα αγαπάει, ενώ στη συνέχεια οι νεαροί δολοφόνησαν και τα παιδιά και πέταξαν τα τρία πτώματα στη λίμνη.

Μια βδομάδα μετά συνελλήφθησαν, και το 1998, ο Κρίστενσον καταδικάστηκε, ενώ ο ξάδερφος του εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης γιατί συνεργάστηκε με τις Αρχές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις