Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μόνο η Λάρισα (Χ)άρηκε στο Καυτατζόγλειο (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μόνο η Λάρισα (Χ)άρηκε στο Καυτατζόγλειο (Video)

Ηρακλής και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Καυτατζόγλειο. Οι Θεσσαλοί πάντως μπορούν να νιώθουν πιο άνετοι, σε σχέση με τον Γηραιό που δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 10΄όταν  ο Ρέντζας πλάσαρε τον Χουάντερσον. Η καλύτερη ευκαιρία για τον Ηρακλή να ισοφαρίσει ήρθε […]

ale

Ηρακλής και Λάρισα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Καυτατζόγλειο. Οι Θεσσαλοί πάντως μπορούν να νιώθουν πιο άνετοι, σε σχέση με τον Γηραιό που δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 10΄όταν  ο Ρέντζας πλάσαρε τον Χουάντερσον.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Ηρακλή να ισοφαρίσει ήρθε στο 34’, μετά από σέντρα-σουτ του Κούρου.

Αυτό που δεν κατέφερε ο άσος του Γηραιού όμως το έκανε για αυτόν ο Ρέντζας στο 43’. Ο Γροντής θέλησε να βρει τον Μοντέιρο, ο ακραίος αμυντικός της Λάρισας προσπάθησε να διώξει σε κόρνερ, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν πιο δραστήριος αλλά δεν βρήκε δίχτυα και μοιραία το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Ηρακλής (4-3-3): Χουάντερσον – Κούρος (69′ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Ιντζόγλου, Γροντής (87′ Κυνηγόπουλος), Δώνης – Πασάς, Μοντέιρο (60′ Περόνε), Λεοζίνιο

ΑΕΛ (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος – Ρέντζας, Φάρκας, Τικίτο, Μονιάκης – Αναστασόπουλος (84′ Φατιόν), Μασαλέσα – Ικάουνιεκς (46′ Γκαγιέχο), Ναζλίδης, Ντέλετιτς – Τσακοπίνο (57′ Αβραάμ)

Δείτε τα γκολ εδώ 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις