Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καμίνια: Έφτιαξαν τουαλέτα για… τετράποδα! (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Καμίνια: Έφτιαξαν τουαλέτα για… τετράποδα! (photos)

Σε μία πολύ όμορφη και χρήσιμη ενέργεια προέβη πολιτιστικός σύλλογος Καμινίων, με σκοπό να στείλει μήνυμα σεβασμού στον δημόσιο χώρο αλλά και στους τετράποδους φίλους. Μια τουαλέτα για ζώα, είναι ήδη έτοιμη στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας για να εξυπηρετούνται τα ζωάκια «σαν άνθρωποι» και να παραμένει το πάρκο καθαρό. “Είναι μια ομαδική κίνηση που γίνεται […]

toualeta zoa

Σε μία πολύ όμορφη και χρήσιμη ενέργεια προέβη πολιτιστικός σύλλογος Καμινίων, με σκοπό να στείλει μήνυμα σεβασμού στον δημόσιο χώρο αλλά και στους τετράποδους φίλους.

Μια τουαλέτα για ζώα, είναι ήδη έτοιμη στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας για να εξυπηρετούνται τα ζωάκια «σαν άνθρωποι» και να παραμένει το πάρκο καθαρό.

toualeta zoon

“Είναι μια ομαδική κίνηση που γίνεται με την βοήθεια φίλων, συνεργατών και επιχειρηματιών που θέλουν να ζουν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον” δήλωσε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων.

kaminia toualeta zoa

«Οι ιδιοκτήτες ζώων πρέπει να τα μαθαίνουν πώς να λειτουργούν στη φύση. Στην WC ζώων ο χώρος είναι διαμορφωμένος για την ανάγκη των τετράποδων φίλων μας, ενώ υπάρχουν τα απαραίτητα σακουλάκια για τις ακαθαρσίες τους».

Η Βαγγέλη Παπαγγελή, μέλος του Συλλόγου, έβαλε τη σφραγίδα της στην τουαλέτα με μια υπέροχη ζωγραφιά, ενώ η πινακίδα όπου γράφτηκε το  «WC» προσφέρθηκε από επιχειρηματία στον Σύλλογο.

zoa toualeta

Ο πρόεδρος τους ευχαρίστησε για τη βοήθεια τους και τόνισε τη σημασία της ενημέρωσης των πολιτών και της καθαριότητας στον χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις